Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Tα Science Hoaxes φιλοξενούν Υπουργό Οικονομικών της Κύπρου, Κωνσταντίνο Πετρίδη

Σήμερα, Τετάρτη, 20 Μαίου στις 21:00, στην 5η εκπομπή των #ScienceHoaxes φιλοξενείται σε μία εφ’ όλης της ύλης διαδικτυακή συνέντευξη ο υπουργός Οικονομικών της Κύπρου, Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Ο κ. Πετρίδης θα μιλήσει στο δημοσιογράφο Σωκράτη Ιωακείμ για τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για στήριξη επιχειρήσεων και εργαζόμενων, για τις αντοχές της κυπριακής οικονομίας, για τη στήριξη στην οποία μπορεί να προσδοκά από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, και για το ποιοι θα επωμιστούν τελικά το κόστος της κρίσης.

Θα αναλύσει επίσης τις προθέσεις της κυβέρνησης για επιπρόσθετη στήριξη τομέων όπως είναι ο τουρισμός, το κατά πόσον βρίσκεται υπό μελέτη νέα μείωση μισθών στο δημόσιο τομέα, τον ρόλο της τεχνολογίας και της επιστήμης στην επανεκκίνηση της οικονομίας καθώς και για τα φορολογικά κίνητρα που πρέπει να δοθούν για τόνωση της επιχειρηματικότητας.

Το κοινό, όπως πάντα, μπορεί να υποβάλει τα δικά του ερωτήματα κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τα οποία θα μεταφερθούν στον υπουργό. Η εκπομπή θα προβληθεί στη σελίδα των #ScienceHoaxes στο Facebook: www.facebook.com/sciencehoaxes .

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις