Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πρόγραμμα εκπαίδευσης για τα Οικονομικά του Blockchain από το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Νέο εξειδικευμένο Πρόγραμμα με τίτλο: «Οικονομικά του Blockchain: Εισαγωγή στα Κρυπτονομίσματα», διοργανώνει το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) του Παντείου Πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το πρώτο ακαδημαϊκό πρόγραμμα στην Ελλάδα στον τομέα της κρυπτοοικονομίας. Έχει διάρκεια 2 μήνες και περιλαμβάνει 4 συμβουλευτικές συναντήσεις, με δυνατότητα live streaming. Στόχος του είναι να παρουσιάσει με τρόπο κατανοητό και απλό τις καινοτομίες που έχουν προκύψει στο πεδίο των οικονομικών από την τεχνολογία του blockchain.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν μία καλή βάση εκπαίδευσης και κατανόησης του αντικειμένου, ώστε μετά το πέρας του Προγράμματος, να έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς λειτουργεί το οικοσύστημα των κρυπτονομισμάτων, ποιες είναι οι δυνατότητες και οι κίνδυνοί του.

Το Πρόγραμμα θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2020, ενώ η περίοδος υποβολής αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Τα δίδακτρα συμμετοχής ανέρχονται σε 335 ευρώ, με διάφορα εκπτωτικά προγράμματα διαθέσιμα.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα είναι διαθέσιμες εδώ: https://kedivim.panteion.gr/index.php/programmata-spoudwn/blockchain-finance-introduction-to-cryptos

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις