Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο ιδρυτής και CEO της Warply “ζωντανά” στο emea.live

Η χρηματοοικονομική τεχνολογία, η νεοφυής επιχειρηματικότητα αλλά και η οικονομία μετά τον κορωνοϊό, θα τεθούν στο επίκεντρο του σημερινού emea.live με καλεσμένο τον Γιάννη Δοξαρά, ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Warply.

Ο κ. Δοξαράς θα μιλήσει επίσης για την πορεία και την ανάπτυξη της Warply, θα ενημερώσει το κοινό για τα τελευταία “νέα” της εταιρείας και θα αναλύσει τα σχέδια της για την “επόμενη ημέρα”. Η Warply είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον τομέα του fintech και των προγραμμάτων πιστότητας, με διεθνή παρουσία.

Ο Γιάννης Δοξαράς, πέρα από επιχειρηματίας, είναι επενδυτής και αρθρογράφος. Έχει πολλές παρουσιάσεις σε παγκόσμια συνέδρια ως ειδικός σε θέματα χρηματοοικονομικής τεχνολογίας και αρθρογραφεί σταθερά στο finextra, Marketing Week, Huffington Post και το Instant. Σπούδασε θεωρητική φυσική και στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται η Οικονομική Φυσική, η Ηθική Οικονομία, οι Κβαντικοί Υπολογιστές και η Μηχανική Μάθηση.

emea.live

Κάθε μεσημέρι, στις 16.00, η συντακτική ομάδα της emea.media, δίνει ραντεβού με το κοινό μέσα από την σελίδα του emea, στο Facebook, για μια ζωντανή εκπομπή σχολιασμού της επικαιρότητας.

Μέσα σε περίπου 60 λεπτά, αναλύονται οι κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, αυτές που μας έκαναν εντύπωση και όσες πιστεύουμε ότι χρειάζονται λίγη περισσότερη συζήτηση από όση επιτρέπει η καθημερινή ροή των γεγονότων.

Την εκπομπή συντονίζει ο Γιάννης Διονάτος, ενώ μαζί του βρίσκονται, ο Γιώργος Κουρκουτάς, ο Σωτήρης Γιαννάτος και ο Ηλίας Κούκουτσας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις