Ultimate magazine theme for WordPress.

GoSafe: Νέα υπηρεσία μετακινήσεων από τη Welcome Pickups

H Welcome Pickups, η ελληνική startup ταξιδιωτικών μεταφορών, λανσάρει την GoSafe, μια υπηρεσία μεταφοράς εντός αλλά και εκτός πόλης, προσαρμοσμένη στην νέα πραγματικότητα, αυτή της πανδημίας.

Η αποστολή της GoSafe είναι να βοηθήσει τις τοπικές κοινότητες κάνοντας τις διαδρομές μέσα στην πόλη όσο πιο ασφαλείς γίνεται. Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα υπηρεσία προσφέρει την ασφαλέστερη μεταφορά με εγγυημένα μέτρα, που θα δημιουργήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον για τον επιβάτη.

Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία GoSafe προβλέπει ένα αυστηρό και πλήρες πρωτόκολλο ασφαλείας 12 σημείων, που περιλαμβάνει:

  • Διάστημα 20 λεπτών μεταξύ των διαδρομών για απολύμανση και αερισμό της καμπίνας του αυτοκινήτου
  • Live καθαρισμός όλων των σημείων που ακουμπά ο επιβάτης πριν μπει στο αυτοκίνητο
  • Δωρεάν μάσκες και γάντια για τους επιβάτες
  • Υγρό αντισηπτικό και αντισηπτικά μαντηλάκια σε κάθε όχημα
  • Καθημερινή απολύμανση των οχημάτων κ.α.

Όπως αναφέρει η Welcome Pickups σε σχετική ανακοίνωση, η προστασία που προσφέρει δεν είναι μόνο από τον νέο κορωνοϊό: για να εξασφαλίσει την ποιότητα και αξιοπιστία της υπηρεσίας και την επόμενη μέρα, οι οδηγοί πρέπει να περάσουν μια αυστηρή διαδικασία επιλογής και εκπαίδευσης, με μόλις 5% ποσοστό αποδοχής. Η κράτηση της υπηρεσίας είναι εύκολη και γρήγορη, με την επιλογή να κάνεις κράτηση online, μέσω τηλεφώνου, ή μέσω ενός αριθμού δημοφιλών εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων όπως Viber, Whatsapp και Facebook Messenger.

“Δημιουργήσαμε την Welcome Pickups για να εξασφαλίσουμε μια ανώτερη ταξιδιωτική εμπειρία” δήλωσε ο CEO, Αλέξανδρος Τρίμης. “Τώρα με το GoSafe θα παρέχουμε μια ανώτερη αλλά και ασφαλή εμπειρία μεταφοράς για απαραίτητες διαδρομές μέσα στις πόλεις, εξασφαλίζοντας ότι όλοι θα μπορούν να μετακινηθούν με ασφάλεια και χωρίς άγχος προς κάθε προορισμό. Η υπηρεσία GoSafe θα ξεκινήσει στην Αθήνα, θα επεκταθεί στο Παρίσι, τη Θεσσαλονίκη και την Βαρκελώνη και στην συνέχεια σε ακόμα περισσότερες πόλεις.

Η Welcome Pickups  αλλάζει για να βοηθήσει στη μάχη έναντι του COVID 19

Καθώς η καμπύλη κρουσμάτων του ιού COVID19 μεγάλωνε, η καμπύλη της τουριστικής βιομηχανίας έπεφτε. Στο πλαίσιο αυτό, η Welcome Pickups ξαφνικά είδε τις κρατήσεις της να πέφτουν κοντά στο μηδέν.

“Με μια πολύ δυνατή ομάδα, υποδειγματική εσωτερική λειτουργία, και έναν αφοσιωμένο στόλο άριστων συνεργαζόμενων οδηγών ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα τέλμα, καθώς η αγορά και ταξίδια απλά σταμάτησαν”, υπογραμμίζει ο CEO, Αλέξανδρος Τρίμης.

Μόλις δύο μήνες πριν, λοιπόν,  η μητρική εταιρία (Welcome Pickups) βρέθηκε στο κέντρο των δύο πιο προβληματικών βιομηχανιών που πλέον κολυμπούν στην αβεβαιότητα: Μεταφορές και Τουρισμός. Η ομάδα της  αποφάσισε να δράσει και να χρησιμοποιήσει υπάρχουσα τεχνολογία και πόρους και να δημιουργήσει μια υπηρεσία που ανταποκρίνεται των νέων συνθηκών.

“Είμαστε μια ομάδα μαχητών” λέει ο Σάββας Γεωργίου, συνιδρυτής και CPO. “Κάθε εργαζόμενος της εταιρείας είναι αφοσιωμένος να συνεχίσει την επιτυχία μας. Από μία αναπτυσσόμενη μεγάλη εταιρεία, μεταλλαχθήκαμε ξαφνικά σε μια ευέλικτη startup και πολλοί ρόλοι άλλαξαν, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε.”

Κάπως έτσι, η Welcome Pickups κατάφερε να εστιάσει σε νέο προσανατολισμό και να δημιουργήσει τη νέα υπηρεσία, GoSafe.

Ποιοι μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία GoSafe;

Η υπηρεσία GoSafe είναι η ιδανική λύση για οποιονδήποτε χρειάζεται να μετακινηθεί με ασφάλεια, χωρίς να ανησυχεί για την υγεία του.

Η υπηρεσία GoSafe σχεδιάζει να επεκταθεί, παρέχοντας συνεργασίες και με ιατρικά κέντρα, εταιρείες, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και οποιονδήποτε άλλο οργανισμό χρειάζεται να μεταφέρει επιβάτες με τα πιο απαιτητικά πρωτόκολλα ασφάλειας. Ακόμα και ιδιωτικές εταιρείες που χρειάζονται να μεταφέρουν εργαζόμενους και επιθυμούν να ελαχιστοποιήσουν τον κίνδυνο.

Το GoSafe Give Back Plan αποτελεί μια λύση για εταιρείες και ιατρικά κέντρα να οργανώσουν εύκολα την μεταφορά ακόμα και των πιο ευάλωτων ομάδων. “Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι αυτή την περίοδο είναι άνευ προηγουμένου,” υπογραμμίζει ο Lyam Abel-Smith, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ στην Welcome Pickups. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε σε θέση να συνεισφέρουμε με λύσεις.”

 

Τα σχόλια είναι κλειστά, αλλά Trackbacks και Pingbacks είναι ανοιχτά.