Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Πως μπορούν ΜμΕ και νεοσύστατες επιχειρήσεις να ξεπεράσουν την κρίση; – Ζωντανή συζήτηση

Τους τελευταίους μήνες, οι οικονομίες σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε αυστηρό κράτημα μιας άνευ προηγουμένου πανδημικής κρίσης ιστορικών διαστάσεων που έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής, κόστισε ανθρώπινες ζωές και τεράστια χρηματικά ποσά, ενώ διαταράσσει την οικονομική, κοινωνική και πολιτική τάξη της ζωής, όπως τη γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Με την αβεβαιότητα για το πώς και πότε και με ποιο τελικό κόστος θα τελειώσει αυτή η κρίση, η κοινωνία πρέπει να συμβιβαστεί με τη νέα κατάσταση και να βρει τρόπους για να αντιδράσει καλύτερα σε αυτήν.

Όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι δεν υπάρχει μόνο μια άμεση βραχυπρόθεσμη απειλή για την υγεία και τη ζωή μας, αλλά οι ειδικοί συμφωνούν ότι και η αναμενόμενη οικονομική επίπτωση θα είναι τεράστια.

Οι πραγματικοί αριθμοί και οι προβλέψεις δείχνουν ότι ένας μεγάλος αριθμός ΜΜΕ και νεοσύστατων επιχειρήσεων παγκοσμίως δεν θα επιβιώσει από αυτήν την κρίση Covid-19.

Προκειμένου να εξεταστούν οι επικείμενοι κίνδυνοι γα το ελληνικό startup οικοσύστημα και οι ΜΜΕ, να αναζητηθούν οι κατάλληλες οικονομικές και κυβερνητικέ βοήθειες που απαιτούνται και να μελετηθεί τι πρέπει να γίνει για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση, το Ελληνο-Αμερικανικό Επιμελητήριο διοργανώνει ζωντανή συζήτηση, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το startupper.gr το οποίο είναι και χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις