Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Save One Seat: Η πρώτη μη κερδοσκοπική ελληνική πλατφόρμα έρχεται να στηρίξει τους χώρους εστίασης

Η πλατφόρμα του Save One Seat καλεί τους καταναλωτές να επιλέξουν τα αγαπημένα τους στέκια και να αγοράσουν σήμερα vouchers που θα εξαργυρώσουν στο μέλλον

Οι Global Shapers, ένα δίκτυο νέων ανθρώπων 20-30 ετών, γεννημένο από το World Economic Forum, με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της πλατφόρμας e-table ξεκινούν την πρωτοβουλία του Save One Seat (SOS), μια δράση που έχει στόχο να στηρίξει τις επιχειρήσεις εστίασης της χώρας, εξασφαλίζοντας τη βιωσιμότητά τους, τη δύσκολη αυτή περίοδο.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ενίσχυση της ρευστότητας των ελληνικών χώρων εστίασης που επαναλειτουργούν πλέον με περιορισμούς αλλά και με σεβασμό απέναντι στα κρατικά υγειονομικά μέτρα, η πλατφόρμα του Save One Seat καλεί τους καταναλωτές να επιλέξουν τα αγαπημένα τους στέκια και να αγοράσουν σήμερα vouchers που θα εξαργυρώσουν στο μέλλον. Με αυτόν τον τρόπο, οι χώροι εστίασης θα μπορέσουν να αυξήσουν τη ρευστότητά τους ενώ οι πελάτες θα έχουν ένα χρόνο στη διάθεση τους να χρησιμοποιήσουν το SOS voucher και την ευκαιρία να απολαύσουν πληθώρα προσφορών.

Το Save One Seat είναι μια εντελώς μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, σε πλήρη συμφωνία με όλες τις δράσεις των Global Shapers που σκοπό έχουν να δημιουργήσουν θετικό αντίκτυπο στην εκάστοτε τοπική κοινωνία και δεν παρακρατείται καμία προμήθεια για την υπηρεσία, γεγονός που τη διαφοροποιεί από άλλες παρόμοιες υπηρεσίες που έχουν δημιουργηθεί. Σαν ιδέα ξεκίνησε από τους Global Shapers της Ρώμης και πραγματοποιήθηκε στη γειτονική μας χώρα με τη συνεργασία όλων των Global Shapers Hubs της Ιταλίας.

Στη χώρα μας, υλοποιείται από το Global Shapers Athens Hub με την υποστήριξη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και του e-table. Το Athens Hub τα τελευταία πέντε χρόνια μεταξύ άλλων δράσεων, έχει δημιουργήσει το μεγαλύτερο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης για νέους στην Ελλάδα, το ReGeneration. Σήμερα, στόχος του είναι να συμβάλει από κοινού στην ανάρρωση της χώρας μας από τις οικονομικές συνέπειες του COVID-19, αξιοποιώντας τις ψηφιακές δυνατότητες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις