Δυνατότητα έκδοσης πιστωτικής κάρτας μέσω web banking από την Τράπεζα Πειραιώς

Η Τράπεζα Πειραιώς, ενισχύοντας το ψηφιακό προφίλ της, εισάγει για τους ιδιώτες πελάτες τη δυνατότητα έκδοσης πιστωτικών καρτών μέσω της υπηρεσίας winbank web banking.

Μέσω του e-card, όπως ονομάζεται η υπηρεσία, η τράπεζα δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να ολοκληρώσει την αίτησή του οποιαδήποτε στιγμή θελήσει (24/7) και να την παραλάβει στον χώρο του, χωρίς να επισκεφθεί κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς. Παράλληλα, βελτιώνει την εμπειρία του πελάτη μέσα από μία πλήρως ψηφιακή, προσιτή για όλου, διαδικασία.

Ειδικότερα, ο πελάτης:

  • Επιλέγει την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του, με τη βοήθεια ενός έξυπνου οδηγού
  • Καταχωρεί ηλεκτρονικά την αίτησή του, με τα περισσότερα πεδία να είναι προσυμπληρωμένα
  • Λαμβάνει άμεσα την απάντηση της Τράπεζας για την έγκριση
  • Υπογράφει ψηφιακά τους όρους χορήγησης
  • Παραλαμβάνει την πιστωτική κάρτα στη διεύθυνσή που έχει δηλώσει

Σε κάθε στάδιο επεξεργασίας της αίτησης, ο πελάτης λαμβάνει ενημερωτικά SMS στο κινητό του, ενώ μόλις εγκριθεί η πιστωτική κάρτα αποστέλλονται στο e-mail του όλα τα έγγραφα υπογεγραμμένα.

Επιπλέον, όσοι πελάτες αποκτήσουν πιστωτική κάρτα μέσω του e-card και πραγματοποιήσουν την πρώτη τους αγορά έως 31/10/2020, θα κερδίσουν 10.000 yellows ή τριπλάσιους πόντους καλωσορίσματος, ανάλογα με τον τύπο της κάρτας που θα επιλέξουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τράπεζα Πειραιώς παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της που δεν διαθέτουν ήδη κωδικούς για την υπηρεσία winbank web banking, να αποκτήσουν τους κωδικούς αυτούς επίσης online.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις