Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Grow F Accelerator: “Επιτάχυνση” για γυναίκες founders από όλη την Ευρώπη

Η Female Founders, μια οργάνωση με έδρα τη Βιέννη, η οποία στοχεύει να μειώσει το χάσμα που υπάρχει μεταξύ ανδρών και γυναικών founders στο κομμάτι των χρηματοδοτήσεων, αναζητά τις Startups που θα συμμετάσχουν στον επόμενο κύκλο του Grow F accelerator, του επιταχυντή που έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης – το οποίο λόγω της πανδημίας θα πραγματοποιηθεί ψηφιακά – θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, παρέχοντας καθοδήγηση και κατάρτιση σε επιλεγμένες εταιρείες για τρεις μήνες.

Σε συνεργασία με μεγάλα funds όπως τα Atomico, Creandum και Speedinvest, θα προσφέρει στις εταιρείες τις απαραίτητες γνώσεις προκειμένου να είναι έτοιμες να αναζητήσουν στη συνέχεια την πρώτη τους χρηματοδότηση από VC.Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί με ένα εικονικό demo day τον Ιανουάριο.

Το Grow F accelerator απευθύνεται σε γυναίκες founders και entrepreneurs, από όλη την Ευρώπη που έχουν έτοιμο τουλάχιστον ένα MVP αναζητούν τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν.  Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα λήγει στις 31 Ιουλίου.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις