Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η CES 2021 γίνεται ψηφιακή, λόγω πανδημίας

Η έκθεση που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας θα αλλάξει μορφή λόγω της πανδημίας

Ψηφιακά θα πραγματοποιηθεί η διεθνής έκθεση CES (Consumer Electronics Show) 2021 που έχει προγραμματιστεί για τις 6-9 Ιανουαρίου 2021, όπως ανακοίνωσε η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (CTA).

Η έκθεση, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας θα αλλάξει μορφή λόγω της πανδημίας και θα επιτρέψει στους συμμετέχοντες να δουν τεχνολογίες αιχμής και τις τελευταίες εκδόσεις προϊόντων και να αλληλεπιδράσουν με παγκόσμιες μάρκες και νεοφυείς εταιρείες από όλο τον κόσμο, μέσα από τον υπολογιστή τους.

“Εν μέσω της πανδημίας και των αυξανόμενων παγκόσμιων ανησυχιών για την υγεία σχετικά με την εξάπλωση του COVID-19, δεν είναι δυνατόν να συγκαλέσουμε με ασφάλεια δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους στο Λας Βέγκας στις αρχές Ιανουαρίου 2021 για να συναντηθούμε και να διαπραγματευτούμε αυτοπροσώπως”, δήλωσε ο Γκάρι Σαπίρο, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, CTA.

“Η τεχνολογία μας βοηθά όλους να εργαστούμε, να μάθουμε και να συνδεθούμε κατά τη διάρκεια της πανδημίας – και ότι η καινοτομία θα μας βοηθήσει επίσης να επαναπροσδιορίσουμε το CES 2021 και να φέρουμε κοντά την τεχνολογική κοινότητα με ουσιαστικό τρόπο. Με τη μετάβαση σε μια ψηφιακή πλατφόρμα για το 2021 , μπορούμε να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία που βοηθά τους εκθέτες μας να συνδεθούν με το υπάρχον και το νέο κοινό. Η CES 2021 θα είναι μια νέα συναρπαστική εμπειρία, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν ένα κάθισμα στην πρώτη σειρά για να ανακαλύψουν και να δουν την τελευταία τεχνολογία. Αυτή η εξαιρετικά εξατομικευμένη εμπειρία θα φέρει ένα παγκόσμιο γεγονός στην άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού ή του γραφείου σας”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι για πάνω από 50 χρόνια, η CES υπήρξε το παγκόσμιο στάδιο καινοτομίας. Ο στόχος της CTA για το CES 2021 είναι να παρέχει μια ελκυστική πλατφόρμα για μεγάλες και μικρές εταιρείες για να λανσάρουν τα προϊόντα τους, να παρουσιάσουν τα brands τους και να δημιουργήσουν συνεργασίες, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία και την ασφάλεια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διοργάνωση θα επιστρέψει στο Λας Βέγκας, το 2022.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις