Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα χαρακτηριστικά του νέου Sony Xperia E4

Η Sony Mobile παρουσίασε το νέο Xperia E4 smartphone, που προσφέρει ευκολία χρήσης, ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη και ισχυρή απόδοση μπαταρίας σε έναν υψηλής ποιότητας αλλά προσιτό σχεδιασμό.

Το Xperia E4 είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει ευκολία χρήσης, με εύκολη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές και φιλική προς το χρήστη εμπειρία. Με το Xperia E4 μπορείτε να οργανώσετε τις δραστηριότητές σας χάρη στη μπαταρία διάρκειας 2 ημερών.

Η σύλληψη της τέλειας φωτογραφικής στιγμής δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη, με το Auto scene recognition, τα χαρακτηριστικά για βελτίωση της εικόνας και τις εφαρμογές της κάμερας, όλα προσαρμοσμένα ώστε να σας βοηθούν να τραβάτε εξαιρετικές φωτογραφίες με ελάχιστη προσπάθεια.

Για να αξιοποιείτε στο έπακρο το smartphone σας, το Xperia E4 έχει σχεδιαστεί ώστε οι αλλαγές στις ρυθμίσεις της συσκευής να είναι πιο γρήγορες από ποτέ: απλώς χρησιμοποιήστε τη γραμμή κατάστασης – status bar και την καρτέλα «γρήγορες ρυθμίσεις» και οι φιλικές προς το χρήστη αναβαθμίσεις συστήματος εξασφαλίζουν ότι έχετε πάντα εύκολη πρόσβαση στο πιο ενημερωμένο και καλύτερο λογισμικό.

Για τους νέους χρήστες συσκευής Xperia, η μετάβαση από άλλες συσκευές Android, iOS ή Blackberry είναι εύκολη και γρήγορη. Η εφαρμογή Xperia Transfer, σας επιτρέπει να μεταφέρετε επαφές, φωτογραφίες, σελιδοδείκτες, εφαρμογές, μουσική, μηνύματα και πολλά άλλα χωρίς δυσκολία – και χωρίς να ανησυχείτε μήπως χάσετε κάτι σημαντικό.

Διαθέσιμο σε κλασσικό μαύρο και λευκό χρώμα, το προσιτό Xperia E4 διατηρεί την premium εμφάνιση για την οποία είναι γνωστά τα προϊόντα Xperia. Το Xperia E4 έρχεται με προσαρμόσιμα UI themes και αντίστοιχα αξεσουάρ για να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ.

Τα τελευταία smartphones της Sony εγγυώνται απίστευτη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Το Xperia E4 ανήκει σε αυτή την κατηγορία καθώς διαθέτει μια ισχυρή μπαταρία 2300mAh που σας παρέχει μέχρι δύο ημέρες χρήσης, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φόρτιση του κινητού σας κάθε βράδυ. Και αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το STAMINA Mode για να βελτιστοποιήσετε την απόδοση της μπαταρίας ή το Ultra STAMINA Mode για να κρατήσετε τις βασικές λειτουργίες του κινητού σας ενεργές για μια βδομάδα.

Ο προηγμένος τετραπύρηνος επεξεργαστής 1.3 GHz με γρήγορες επιδόσεις σας επιτρέπει να λειτουργείτε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, να σερφάρετε στο διαδίκτυο και να κατεβάζετε βίντεο. Ο επεξεργαστής και η μνήμη RAM 1GB προσφέρουν υψηλή απόδοση και ταχύτητα χωρίς να εξαντλούν την μπαταρία σας. Επίσης το Xperia E4 διαθέτει μνήμη αποθήκευσης 8GB για όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένης και έκδοσης Dual SIM.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις