Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Revolut Business: 500.000 εγγεγραμμένες επιχειρήσεις σε 3 χρόνια

Η Revolut ανακοίνωσε σήμερα ότι κατάφερε να πιάσει το ορόσημο των 500.000 εγγεγραμμένων επιχειρήσεων, “σε μια εποχή που το επιχειρηματικό τοπίο έχει περισσότερες προκλήσεις από ποτέ”.

Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει ότι το συγκεκριμένο ορόσημο αποδεικνύει την σημαντική ανάπτυξη της Revolut Business από το λανσάρισμά της το 2017, μόλις 3 χρόνια πριν. Επίσης, σημειώνει ότι για να γιορτάσει αυτήν την επιτυχία, η εταιρεία έχει λανσάρει μία σειρά νέων προϊόντων, έχει ανανεώσει την εφαρμογή και την πλοήγηση σε αυτή, ενώ έχει ενισχύσει και τη λειτουργικότητά της. Παράλληλα, διερευνά την επέκτασή της στις ΗΠΑ και την Αυστραλία, θέλοντας να διευκολύνει και τις εκεί επιχειρήσεις να διαχειριστούν ευκολότερα τα χρήματά τους.

Ο Nik Storonsky, ιδρυτής και CEO της Revolut, δήλωσε σχετικά: “Χαιρόμαστε που βοηθάμε επιχειρήσεις να εξοικονομούν χρήματα και χρόνο – και θεωρήσαμε ότι έπρεπε να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο με μια ανανεωμένη εμφάνιση. Η νέα δομή των web και mobile εφαρμογών της Revolut Business ανοίγει το δρόμο για μερικά πραγματικά συναρπαστικά προϊόντα που έρχονται. Ανυπομονούμε να πάμε τους επιχειρηματικούς λογαριασμούς στο επόμενο επίπεδο”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις