Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ford προσφέρει “ασφάλεια με το χιλιόμετρο” σε συνεργασία με Startup

Η Ford προσφέρει στους πελάτες της έναν νέο τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα από την ασφάλεια του αυτοκινήτου τους, σε συνεργασία με την Startup Metromile.

Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι θα προσφέρει “ασφάλεια με το μίλι” (pay-per-mile). Κάθε φορά που ένας οδηγός θα συνδέεται με την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα της Metromile, ένας ειδικός μετρητής στο αυτοκίνητό τους θα ξεκινά να καταγράφει τα μίλια της διαδρομής.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σε μια εποχή που εκατομμύρια Αμερικανοί εργάζονται από το σπίτι λόγω πανδημίας και οδηγούν πολύ λιγότερο. Η Ford έχει επομένως στόχο να διευκολύνει τους πελάτες της, δίνοντας τους μια εναλλακτική οικονομικότερη της παραδοσιακής ασφάλισης.

“Η ύπαρξη ενός προϊόντος που βοηθά τους ανθρώπους να εξοικονομήσουν χρήματα σε μια τέτοια περίοδο είναι πολύ σημαντική”, δήλωσε ο CEO της Metromile, Dan Preston. “Κατασκευάζουμε προϊόντα που απευθύνονται σε συγκεκριμένα άτομα σε αντίθεση με τα ασφαλιστικά προϊόντα που δημιουργούνται για κατηγορίες οδηγών”.

Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, οι οδηγοί που μπορούν να ενταχθούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα να εξοικονομήσουν κατά μέσο όρο 741 δολάριο το χρόνο.

Η Metromile

H Metromile ιδρύθηκε το 2011 και σήμερα έχει ετήσια έσοδα άνω των 100 εκατ. δολαρίων. Η εταιρεία επιτρέπει σε οποιονδήποτε να εγγραφεί για το προϊόν της, ανεξαρτήτως του αυτοκινήτου που οδηγεί, ωστόσο στοχεύει συγκεκριμένα σε οδηγούς που πραγματοποιούν διαδρομές μικρότερες των 12.000 μιλίων το χρόνο. Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα, η Startup έχει σηκώσει 300 εκατ. δολάρια.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις