Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Βιωματικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας διδάσκει σε πρωτοετείς και δευτεροετείς φοιτητές της Θεσσαλονίκης σύγχρονες δεξιότητες που προϋποθέτει η άσκηση ηγεσίας, μέσω του βιωματικού προγράμματος «Leadership Program for Undergraduate University Students», που προσφέρεται από την επιστημονική ομάδα του καθηγητή του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του ΠΑΜΑΚ, Άντονι Μοντγκόμερι.

Οι συνεντεύξεις επιλογής των υποψηφίων του προγράμματος ξεκίνησαν και θα συνεχιστούν μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2020 στον χώρο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Θα επιλεγούν 10 φοιτητές/τριες που φοιτούν στη Θεσσαλονίκη στο 1ο και 2ο έτος σπουδών.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο καθηγητή του προγράμματος, «ο όρος ηγεσία έχει πολλές διαφορετικές ερμηνείες και έχει μελετηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η κατανόησή μας για την ηγεσία στρέφεται κυρίως προς την εμπειρία των ενηλίκων», γι’ αυτό «τα προγράμματα ηγεσίας στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια έχουν ξεκινήσει να στρέφονται σε φοιτητές και μαθητές με σκοπό την ανάληψη ηγετικών ρόλων».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις