Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Huawei Month: Ένας μήνας γεμάτος με προσφορές και δώρα μέχρι 780 ευρώ

Πιστή στο δόγμα που θέλει την τεχνολογία να είναι "μισή" αν δεν προσφέρεται σε ανταγωνιστικές τιμές και δεν είναι διασκεδαστική, o "μήνας Huawei" έρχεται δυνατά με προσφορές, εκπτώσεις και δώρα που φτάνουν μέχρι και τα 780 ευρώ

H Huawei ενισχύει την ηγετική της θέση πέραν του κλάδου των smartphones και υπογραμμίζει τη δέσμευση της να φέρει τη δύναμη της τεχνολογίας σε κάθε χρήστη, σπίτι και επιχείρηση, προκειμένου να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητα των καταναλωτών και να χτίσει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών.

Πιστή στο δόγμα που θέλει την τεχνολογία να είναι “μισή” αν δεν προσφέρεται σε ανταγωνιστικές τιμές και δεν είναι διασκεδαστική, η Huawei με την ευκαιρία της παρουσίασης των νέων της προϊόντων, εκκινεί τον “μήνα Huawei”, με προσφορές, εκπτώσεις και δώρα που φτάνουν μέχρι και τα 780 ευρώ. Ο “Μήνας Huawei” ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου, όταν και ανακοινώθηκαν τα νέα λανσαρίσματα της εταιρείας και θα διαρκέσει μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει μεγάλα δώρα σε προπαραγγελίες, μειωμένες τιμές και προσφορές από συνεργαζόμενες εταιρείες, που φτάνουν ακόμα και σε συνολικό όφελος 780 ευρώ για τον καταναλωτή.

Στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργήσει ένα σύμπαν ολικής εξυπηρέτησης και διασυνδεσιμότητας με εύκολη αλληλεπίδραση και ευελιξία στη χρήση, κάνοντας την εξυπηρέτηση του χρήστη κάτι πέρα από αυτονόητη, με συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που καλύπτουν όλες τις καθημερινές ανάγκες των χρηστών. Η Huawei συνεχίζει να εξελίσσεται, να επεκτείνεται σε νέους τομείς και να εμπλουτίζει την γκάμα της με νέα προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών που γίνονται ανάρπαστα στην αγορά, ικανοποιούν απόλυτα τους χρήστες και ενισχύουν ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών προς την εταιρεία.

Με δώρα για κάθε προπαραγγελία, η Huawei “ταρακουνάει” την αγορά

Στο πλαίσιο του “Huawei Month” και με αυτή την φιλοσοφία στο επίκεντρο- η Huawei ανακοίνωσε μια σειρά νέων προϊόντων που καταφθάνουν σύντομα στην ελληνική αγορά:

Όσοι ασχολούνται με την άσκηση και θέλουν να έχουν ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο των δραστηριοτήτων τους, η Huawei έφερε τα Watch GT2 Pro, το Watch GT FIT και την ανανεωμένη έκδοση του γυναικείου Watch GT2 σε νέο χρώμα (White) (τα νέα “έξυπνα” ρολόγια της Huawei με υψηλή αισθητική, νέα προγράμματα άθλησης και εξελιγμένες δυνατότητες παρακολούθησης φυσικής άσκησης)

Κλήσεις και μουσική βρίσκονται πια σε ένα νέο επίπεδο με τα Freebuds Pro (την νέα εξελιγμένη έκδοση των wireless ακουστικών της Huawei, με Intelligent Active Noise Cancellation που αναγνωρίζει το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται και ενεργοποιεί την κατάλληλη ρύθμιση ακύρωσης εξωτερικού θορύβου).

Η Huawei παρουσίασε επίσης το κορυφαίο οκταπύρηνο smartphone P Smart 2021, με οθόνη fullview 6,67’’, super charge τεχνολογία και εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες.

Πιστή στο όραμα μια ολοκληρωμένης εμπειρίας θέασης, η Huawei παρουσίασε επίσης τα ολοκαίνουργια ελαφριά πολυλειτουργικά λάπτοπ υψηλών επιδόσεων MateBook X και MateBook 14 και τα νέα τάμπλετ για κάθε χρήση MatePad T10 και MatePad T10s (τα οποία θα φτάσουν στην ελληνική αγορά σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα) -όλα με αμέτρητες δυνατότητες χάρη στο καινοτόμο σύστημα Huawei Share.

Οι προπαραγγελίες φέρνουν μεγάλα δώρα

Στα πλαίσια του Huawei Month, μεγάλα δώρα περιμένουν όσους προχωρήσουν σε προπαραγγελίες στο επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας. Πιο συγκριμένα:
• Από 28/9 μέχρι 11/10, το Watch GT 2 Pro διατίθεται για προπαραγγελία με δώρο τα Freebuds 3i
• Από 28/9 μέχρι 11/10, το Watch GT 2 – White διατίθεται για προπαραγγελία με δώρο τη ζυγαριά Mirror Smart Scale!
• Από 28/9 μέχρι 11/10, το Watch GT FIT διατίθεται για προπαραγγελία με δώρο τη ζυγαριά Mirror Smart Scale!
• Η ακριβής ημερομηνία διάθεσης των FreeBuds Pro θα ανακοινωθεί σύντομα.
• Η ακριβής ημερομηνία διάθεσης του P Smart 2021 θα ανακοινωθεί σύντομα.

Επίσης, στα πλαίσια του “Huawei Month” μεγάλες εκπτώσεις συνεχίζονται μέχρι το τέλος του Οκτωβρίου σε περισσότερα προϊόντα: AG smartphones (P40 lite, P40 lite e, P Smart S και Y5P), λάπτοπ (MateBook D 14”), τάμπλετ (T3 2+16 LTE) και smartwatches (Watch GT 2 W-Gold, Watch GT 2 M, HUAWEI WATCH GT 2e, HUAWEI WATCH).

Με κορυφαίες ελληνικές εφαρμογές και δώρα 780 ευρώ “απογειώνεται” το AppGallery

Στο πλαίσιο του Huawei Month, τα νέα top ελληνικά applications που μόλις εντάχθηκαν στο AppGallery (Eurobank Mobile App, €πιστροφή App και xe.gr app) θα προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες οι οποίες θα ενταχθούν στο συνολικό πακέτο προνομίων με την συμμετοχή και των efood, Taxiplon, Parkaround, Domino’s και e-fresh, που προσέφεραν ανανεωμένα πακέτα στους τελικούς χρήστες HMS συσκευών με το συνολικό όφελος να φτάνει το ποσό των 780 ευρώ σε επιστροφή χρημάτων, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάν καφέ, Premium 6μηνη συνδρομή κλπ.

Στο πλαίσιο του Huawei Month, τα νέα top ελληνικά applications που μόλις εντάχθηκαν στην πλατφόρμα (Eurobank Mobile App, €πιστροφή App και xe.gr app) θα προσφέρουν εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες οι οποίες θα ενταχθούν στο συνολικό πακέτο προνομίων με την συμμετοχή και των efood, Taxiplon, Parkaround, Domino’s και e-fresh, που προσέφεραν ανανεωμένα πακέτα στους τελικούς χρήστες HMS συσκευών με το συνολικό όφελος να φτάνει το ποσό των 780 Ευρώ* σε επιστροφή χρημάτων, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάν καφέ, Premium 6μηνη συνδρομή κλπ.

Αναλυτικότερα, τα προνόμια συνολικής αξίας έως και 780€ που μπορούν να διεκδικήσουν οι χρήστες του HUAWEI AppGallery*:

  • Κατεβάστε τις εφαρμογές Eurobank Mobile App και €πιστροφή App και κερδίστε επιστροφή από 50€ έως 500€ ευρώ €πιστροφή.
  • Απολαύστε δωρεάν καφέ για 15 ημέρες μέσω της εφαρμογής efood.
  • Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος συνολικά 30€ (3€ ανά κούρσα) μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
  • Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή xe.gr με όλα τα προνόμια των premium συνδρομητών της, για 6 μήνες.
  • Απολαύστε 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
  • Παραγγείλτε είδη supermarket με έκπτωση σε 3 παραγγελίες μέσω της εφαρμογής e-Fresh.
  • Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.

H περίοδος προσφορών Huawei Month θα διαρκέσει από 21 Σεπτεμβρίου έως και 31 Οκτωβρίου στο δίκτυο επίσημων συνεργατών της HUAWEI. Παράλληλα θα είναι διαθέσιμο και το πακέτο προνομίων μέσω των εφαρμογών στο Application Gallery σε συνεργασία με τους παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις