Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

HomeDoctor: Χρηματοδότηση 3,7 εκατ. ευρώ την πολωνική Startup τηλεϊατρικής!

Χρηματοδότηση Α’ Γύρου, 3,7 εκατ. ευρώ με επικεφαλής την Cogito Capital Partners, εξασφάλισε η εταιρεία HomeDoctor, με έδρα την Βαρσοβία και το Άμστερνταμ.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2016, ηγείται της πολωνικής αγοράς στο κομμάτι της τηλεϊατρικής ενώ δίνει τη δυνατότητα και για επίσκεψη γιατρού απευθείας στο σπίτι του ασθενή. Η HomeDoctor, λειτουργεί σε επίπεδο B2B2C και B2C, επομένως συνεργάζεται τόσο με εταιρείες όσο και απευθείας με ασθενείς που χρειάζονται τις υπηρεσίες της. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με μερικά από τα μεγαλύτερα ιατρικά κέντρα και ασφαλιστικές εταιρείες στην Πολωνία.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας είναι διαθέσιμες online και σε μία ξεχωριστή εφαρμογή που συνδέει γιατρούς με ασθενείς. Για κατ’ οίκον επισκέψεις, η HomeDoctor χρησιμοποιεί δεδομένα τοποθεσίας για να εξασφαλίσει ότι ο πλησιέστερος (στον ασθενή) γιατρό, θα μεταβεί εκεί που χρειάζεται, σε λιγότερο από μία ώρα. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό το χαρακτηριστικό είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που της δίνει την ηγετική θέση στην αγορά της Πολωνίας.

Η Startup δουλεύει με περισσότερους από 350 γιατρούς και μέσα στην πανδημία είδε την ζήτησή να αυξάνεται ραγδαία, κυρίως για τηλεδιασκέψεις.  Τώρα, με τη βοήθεια της νέας χρηματοδότησης, η εταιρεία θέλει να αναπτύξει περαιτέρω τις υπηρεσίες της στην Πολωνία, να ενισχύσει την ομάδα της και να επεκταθεί γεωγραφικά, χτίζοντας στρατηγικές συνεργασίες. Η HomeDoctor θέλει να επεκταθεί σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, βασιζόμενη στην ταχύτατη υιοθέτηση της τηλεϊατρικής στην περιοχή.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις