Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Nutrium: Χρηματοδότηση 4,25 εκατ. ευρώ από την Indico Capital Partners

Η Nutrium, μια digital health startup με έδρα την Πορτογαλία, εξασφάλισε χρηματοδότηση 4,25 εκατ. ευρώ από την Indico Capital Partners με στόχο να “αλλάξει το μέλλον της διατροφής, προωθώντας και διευκολύνοντας την παρακολούθηση αυτής, από ειδικούς”.

Η εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 2015, έχει δημιουργήσει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα και ταχέως αναπτυσσόμενα λογισμικά σχετικά με τη διατροφή, το οποίο αυτή τη στιγμή υποστηρίζει περισσότερους από 80.000 επαγγελματίες και 800.000 ασθενείς σε 40 χώρες.

Το λογισμικό της, φιλοδοξεί να λύσει ένα από τα σημαντικότερα κοινωνικά προβλήματα της εποχής, την κακή διατροφή και τις διατροφικές διαταραχές που συνεπάγονται. Με την πλατφόρμα της Nutrium, ασθενείς από όλον τον κόσμο μπορούν να απολαύσουν υπηρεσίες που περιλαμβάνουν συμβουλευτική, παρακολούθηση και πρόσβαση σε προϊόντα.

Σχολιάζοντας τη νέα χρηματοδότηση, ο André Santos, CEO και Co-founder της Nutrium, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ευτυχείς που καλωσορίζουμε την Indico Capital Partners στην ομάδα επενδυτών μας. Η εμπειρία, το δίκτυο και η φιλοδοξία της θα είναι σίγουρα καθοριστικής σημασίας για τη Nutrium, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση της στην παγκόσμια αγορά κλινικής διατροφής. Επίσης, με μεγάλη υπερηφάνεια βλέπουμε τους σημερινούς μετόχους μας να ενισχύουν σημαντικά την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα μας … Προχωράμε πιο κοντά στο όραμά μας που επιτρέπει τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών για εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως. “

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις