Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Skroutz αποκτά το 25% της EveryPay και προχωρά σε στρατηγική συνεργασία

Η EveryPay ανήκει στον χώρο των “paytechs”, αναπτύσσοντας τεχνολογικές υποδομές για την εξυπηρέτηση των πληρωμών

Τη στρατηγική της συνεργασία με την EveryPay, πάροχο σύγχρονων συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών, μετά από απόκτηση του 25% του μετοχικού της κεφαλαίου, ανακοίνωσε σήμερα η Skroutz,

Η συμφωνία, σύμφωνα με την ίδια την εταιρεία, εντάσσεται στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικής της “που επικεντρώνει στην προσφορά της βέλτιστης online αγοραστικής εμπειρίας για τον καταναλωτή και τη συνεργαζόμενη επιχείρηση μέσα από την περαιτέρω ανάπτυξη πρωτοποριακών, αξιόπιστων, ευέλικτων και προπάντων ασφαλών λύσεων στις ηλεκτρονικές συναλλαγές”. Σημειώνεται ότι οι δύο εταιρείες συνεργάζονται ήδη στο πλαίσιο πληρωμών των αγορών μέσω του Skroutz.

Η EveryPay είναι ένα Ίδρυμα Πληρωμών πλήρως αδειοδοτημένο και εποπτευόμενο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Ανήκει στο χώρο των “paytechs”, αναπτύσσοντας τεχνολογικές υποδομές για την εξυπηρέτηση των πληρωμών και ταυτόχρονα προσφέρει το κατάλληλο συμβουλευτικό υπόβαθρο για την online ανάπτυξη τόσο μεγάλων επιχειρήσεων όσο και των startups.

Η εταιρεία σήμερα εξυπηρετεί περισσότερες από 700 επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων πλατφόρμες εστίασης και marketplaces όπως οι Taxiplon, Kiosky’s, Deliveras.gr. Μέσω αυτών, οι διακομιστές της EveryPay διεκπεραιώνουν χιλιάδες συναλλαγές καθημερινά. Παράλληλα, η εταιρεία εξυπηρετεί τράπεζες όπως η Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας, η Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου και η Παγκρήτια Τράπεζα, καθώς είναι ο μόνος πάροχος που προσφέρει τις υπηρεσίες του ως white-label στο ελληνικό τραπεζικό οικοσύστημα.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ομάδα της Skroutz θα συμβάλλει στην τεχνολογική εξέλιξη των συστημάτων ηλεκτρονικών πληρωμών που η EveryPay ήδη διαθέτει, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, Επίσης, θα επιτρέψει την επιτάχυνση της ανάπτυξης νέων καινοτόμων υπηρεσιών προς όφελος των καταναλωτών και των επιχειρήσεων όπως οι νέοι τρόποι πληρωμής οι οποίοι θα ενεργοποιηθούν το επόμενο διάστημα και περιλαμβάνουν την αντικαταβολή και τη δυνατότητα πληρωμής μέσω δόσεων με πιστωτική κάρτα.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις