Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Loadsmart επιταχύνει την ανάπτυξη της πλατφόρμας logistics με «φρέσκα» 90 εκατ. δολάρια

Σε μια προσπάθεια περαιτέρω ενδυνάμωσης της ψηφιακής πλατφόρμας one-stop μεταφορών και logistics, η Loadsmart άντλησε το ποσό των 90 εκατομμυρίων δολαρίων σε έναν τρίτο κύκλο χρηματοδότησης.

Η εταιρεία προσφέρει κρατήσεις για εμπορευματικές μεταφορές μέσω χερσαίων, σιδηροδρομικών και θαλάσσιων οδών, και δη μέσω μιας διαδικτυακής πύλης. Σκοπός της είναι να συνεχίσει να διαμορφώνει την πλατφόρμα της προκειμένου να ενισχύσει σημαντικά την ευελιξία της, έτσι ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει ακόμη περισσότερες end-to-end υπηρεσίες logistics προς τους πελάτες μεταφορών της. Μάλιστα, υπό αυτό το πρίσμα, σκοπεύει να ξεκινήσει συνεργασία με την TFI International, ηγέτιδα εταιρεία στον ευρύτερο τομέα των logistics, η οποία και αποτελεί στρατηγικό επενδυτή της ίδιας της Loadsmart.

Μια ακόμη εταιρεία που συμμετείχε επέλεξε να επενδύσει κεφάλαια στην τελευταία, είναι και η Maersk, μια από τις κορυφαίες εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων μέσω θαλασσίων οδών.

Από την πλευρά της, η Loadsmart κατάφερε να πολλαπλασιάσει τα έσοδά της κατά 250% φέτος, ενώ ταυτόχρονα διατήρησε τα λειτουργικά της έξοδα στα ίδια επίπεδα με τα περυσινά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις