Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Samsung: ExpressYourSelfie με τα Samsung Galaxy A

Η Samsung Electronics Hellas διοργανώνει τέσσερα workshops μόδας, στυλ, φωτογραφίας και μακιγιάζ με πρωταγωνιστές τα ολοκαίνουργια smartphones Galaxy A3 και A5 σε συνεργασία με τον νέο χώρο ANAMESA.

Μέσα από τα workshops “ExpressYourSelfie @ ANAMESA powered by Galaxy A”, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν πώς μπορούν να εκφράζονται καλύτερα μέσα από το προσωπικό τους στιλ, να παρακολουθήσουν μαθήματα φωτογραφίας μόδας από επαγγελματίες, να μάθουν όλα τα μυστικά για εντυπωσιακές selfie, καθώς και να ανακαλύψουν συμβουλές μακιγιάζ. Παράλληλα, τους συμμετέχοντες θα περιμένουν και άλλες εκπλήξεις.

Το πρώτο workshop θα διοργανωθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, από τις 18.00 έως τις 21.00, ενώ θα ακολουθήσουν τρία ακόμα, την Τετάρτη 4/3, 11/3 και 18/3.

Όσοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή στους αντίστοιχους διαγωνισμούς που θα βρουν στην επίσημη σελίδα της Samsung Greece στο Facebook, καθώς και στα social media του ANAMESA. Συνολικά 15 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάθε workshop.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις