Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η realme εξοπλίζεται με το νέο τσιπ της MediaTek και αλλάζει τα δεδομένα στο 5G

Η realme, η επιτυχημένη κινεζική εταιρεία τεχνολογίας, ανακοίνωσε πως βρίσκεται μεταξύ των πρώτων εταιρειών που θα χρησιμοποιήσουν το νέο τσιπ Dimensity 1200 της MediaTek για την ανάπτυξη των νέων της smartphone, προσφέροντας στους φίλους των έξυπνων τηλεφώνων μια ολοκληρωμένη εμπειρία του νέου δικτύου 5G.

Το νέο τσιπ της MediaTek είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία 6nm, προσφέροντας ισχυρότερες αποδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Παράλληλα, το Dimensity 1200 συνιστά μια πραγματική καινοτομία για τα πολυμέσα τεχνητής νοημοσύνης, ειδικά στις δυνατότητες προβολής παιχνιδιών, δίνοντας ακόμη περισσότερες δυνατότητες στο νέο smartphone – κορωνίδα της εταιρείας.

H realme είχε λανσάρει προηγουμένως και άλλα μοντέλα εξοπλισμένα με το συγκεκριμένο τσιπ όπως την σειρά Dimensity, ενώ διαθέτει πλούσια εμπειρία στη βελτιστοποίηση της απόδοσης των συγκεκριμένων τσιπ. Το realme X7 Pro είναι εξοπλισμένο με το ισχυρό τσιπ Dimensity 1000+, το οποίο προσφέρει την υψηλότερη απόδοση. Με μοντέρνο σχεδιασμό, οθόνη υψηλής ποιότητας και ταχεία φόρτιση 65W, το realme X7 Pro έγινε αμέσως δεκτό με ενθουσιασμό από νέους χρήστες.

Η realme έχει προχωρήσει τη συνεργασία της με τη MediaTek προκειμένου να κυκλοφορήσει στο επόμενο χρονικό διάστημα αρκετά μοντέλα 5G. Είναι επίσης η πρώτη μάρκα που κυκλοφόρησε smartphones 5G εξοπλισμένα με τον επεξεργαστή Dimensity 800U. Τον περασμένο Νοέμβριο κυκλοφόρησε το realme 7 5G με επεξεργαστή Dimensity 800U σε πολλές αγορές παγκοσμίως, συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στην διάδοση των smartphones 5G στο ευρύ κοινό και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στο ελληνικό κοινό.

Ο ιδρυτής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Sky Li ανέφερε σχετικά πως «η realme διατηρεί στενή συνεργασία με την MediaTek από το ξεκίνημά της. Ως η εταιρεία που κατέστησε το 5G πραγματικά προσιτό για όλους, η realme έχει δεσμευτεί να προσφέρει smartphones 5G με σχεδιασμό που διαμορφώνει τις νέες τάσεις στη βιομηχανία και απόδοση που κάνει πραγματικά άλματα σε σχέση με τις υπάρχουσες τεχνολογίες, προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία για τους χρήστες σε όλον τον κόσμο. Ταυτόχρονα, συνεχίζουμε να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην απόδοσή μας στην αγορά και στη διαμόρφωση της φήμης μας, η οποία ολοένα και εξαπλώνεται στις αγορές παγκοσμίως. Το 2021, η realme θα είναι από τις πρώτες μάρκες που θα λανσάρουν ένα μοντέλο smartphone εξοπλισμένο με την τελευταία γενιά του κορυφαίου τσιπ 5G New Dimensity, ενώ θα συνεχίσει τη στενή της συνεργασία με την MediaTek για την προώθηση της δημοτικότητας του δικτύου 5G και την ακόμα πιο ευρεία πρόσβαση όλου το κόσμου σε αυτό».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της realme Chase Xu τόνισε ότι από το 2021 η εταιρεία θα οικοδομήσει μία στρατηγική σε διπλή πλατφόρμα και με διπλά προϊόντα-κορωνίδες. Στη συνέχεια, το λανάρισμα των νέων προϊόντων της realme θα ξεκινήσει τους επόμενους μήνες ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία θα συνεχίσει να εξερευνά τα όρια της ανώτατης εμπειρίας που μπορεί να προσφέρει στους χρήστες με όσο το δυνατόν περισσότερες εκπλήξεις.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις