Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Lancom εγκαινιάζει νέο σημείο παρουσίας στο Intelligent Data Center της Cloudrock

Η Lancom και η Cloudrock ανακοίνωσαν τη δημιουργία προστατευμένου σημείου παρουσίας (PoP) της Lancom, στο Intelligent Data Center της Cloudrock στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

Το ενεργό σημείο πρόσβασης, στο τελευταίας γενιάς δικτύου της Lancom, δίνει ένα μοναδικό συνδυασμό πλεονεκτημάτων και επιλογών για τους πελάτες της Cloudrock:

  • Μεγάλο εύρος διασύνδεσης στο εξωτερικό, με πολλαπλούς upstream providers.
  • Direct peering μέσω GR-IX, με όλους τους Ελληνικούς παρόχους Internet καθώς και δυνατότητα για απευθείας σύνδεση στο GR-IX με dedicated κύκλωμα.
  • Δυνατότητα για DDoS protection 1Tbps+
  • Ultra-low latency και μηδενικό jitter για όλες τις time sensitive υπηρεσίες.
  • Δυνατότητα για απευθείας διασύνδεση με τα κεντρικά αλλά και τα υποκαταστήματά τους, όλων των φιλοξενούμενων μηχανημάτων τους στην Cloudrock, μέσω ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών (όπου αυτό διατίθεται).
  • Δυνατότητα για προστατευμένη διασύνδεση, με όλα τα Data Center που η Lancom έχει παρουσία, συμπεριλαμβανομένου του Balkan Gate I στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, έτσι ώστε να μπορούν να επιλέξουν όλα τα πιθανά σενάρια από Disaster Recovery, μέχρι και live services migration.

Ο Γεώργιος Νώλης, CEO της Lancom, δήλωσε σχετικά: «Το ολοκαίνουργιο Intelligent Data Center της Cloudrock, αποτελεί για εμάς μια εξαιρετική επιλογή εγκατάστασης του δικτυακού κόμβου μας, καθώς επεκτείνουμε το ιδιόκτητο δίκτυό μας στα Βόρεια προάστια. Η στρατηγική τοποθεσία του, το καθιστά ιδανικό προορισμό για colocation εξοπλισμού εντός Αττικής. Με την Cloudrock μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την παροχή αδιαπραγμάτευτα υψηλής ποιότητας συνδυαστικών υπηρεσιών, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, σε όλες τις επιχειρήσεις.»

Ο Βασίλης Καραβασίλης, CEO της Cloudrock, δήλωσε σχετικά: «Η παρουσία της Lancom στο Intelligent Data Center της Cloudrock, αποτελεί εχέγγυο για την κάλυψη όλων των πιθανών αναγκών, οποιουδήποτε μεγέθους πελάτη, σε Internet bandwidth ή σε απευθείας διασύνδεση με απομακρυσμένα σημεία. Η Cloudrock, μέσω της συγκεκριμένης στρατηγικής συνεργασίας, ενισχύει σημαντικά τις επιλογές διασύνδεσης που προσφέρει, καθιστώντας το Data Center της έναν ιδανικό προορισμό για Intelligent υπηρεσίες φιλοξενίας εξοπλισμού – colocation και όχι μόνο.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις