Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Eden Health σκοπεύει να κάνει mainstream την συνεργατική φροντίδα

Το ποσό των 60 εκατομμυρίων δολαρίων κατάφερε να αντλήσει σε γ’ κύκλο χρηματοδότησης η Eden Health, διαδικασίας που ηγήθηκε η Insight Partners, και στην οποία συμμετείχαν οι Amigos Health, Aspect Ventures, Company Ventures, Flare Capital, Flexcap Ventures, Max Ventures και PJC. Μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει συγκεντρώσει συνολικά $100 εκατομμύρια.

Με τα «φρέσκα» κεφάλαια, η Eden Health θα επιχειρήσει να επεκτείνει την πρωτοπορία της στον τομέα των πλατφορμών ολοκληρωμένης εικονικής φροντίδας, να αναπτύξει νέα χαρακτηριστικά τα οποία θα επιτρέπουν την ολοκλήρωση με ιατροφαρμακευτικές υπηρεσίες τρίτων μερών, καθώς επίσης και να ενδυναμώσει το φυσικό της «αποτύπωμα» της σε επίπεδο ιατρείων σε μια σειρά από βασικά μητροπολιτικές περιοχές στις ΗΠΑ.

Σημειώνεται πως η συγκεκριμένη εταιρεία συνδυάζει την τηλειατρική, την διαπροσωπική πρωτοβάθμια φροντίδα, την συμπεριφορική υγεία, την ασφαλιστική πλοήγηση, καθώς επίσης και κάθε πιθανή πτυχή που δύναται να προσφέρει στους ασθενείς μια σαφώς καλύτερη εμπειρία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις