Το Cyprus Fintech Summit γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας

To Cyprus Fintech Summit, διαδικτυακό συνέδριο αφιερωμένο στο μέλλον της τεχνολογικής καινοτομίας στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, επιστρέφει στις 8 Μαρτίου 2021 με μια διαδικτυακή εκδήλωση με καλεσμένες από τον χώρο της χρηματοοικονομικής βιομηχανίας.

Κορυφαίες ομιλήτριες από την Κύπρο, την Αγγλία, το Ισραήλ, την Αμερική, τον Καναδά, την Ελλάδα και την Ευρώπη θα συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις σχετικά με την Κυπριακή και Ευρωπαϊκή σκηνή χρηματοοικονομικής τεχνολογίας. Κατά την διάρκεια του συνεδρίου η Ανδριάνα Αχιλλέως, Διευθύντρια των υπηρεσιών πληροφορικής της Κυπριακής Κυβέρνησης, θα μιλήσει για το ρόλο της γυναίκας στην πληροφορική και η Ευρωπαία βουλευτής Εύα Καϊλή θα συμμετάσχει στην συζήτηση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της XValley Technologies, Ανδρέας Λειβαδιώτης, ανέφερε: «Αγαπάμε τη τεχνολογική καινοτομία και τεχνολογία. Μόνο 2% των εκτελεστικών διευθυντών σε τράπεζες είναι γυναίκες και μόνο περίπου 20% είναι σε διευθυντικές θέσεις. Θέλουμε αυτό να αλλάξει και για αυτό διοργανώνουμε αυτή την εκδήλωση όπου θα αναδείξει το σημαντικό ρόλο της γυναίκας. Στην XValley, διαθέτουμε τις τεχνολογίες για την υποστήριξη κάθε χρηματοοικονομικού οργανισμού. Ήρθε η ώρα να αναπτύξουμε περισσότερο το οικοσύστημα της χρηματοοικονομικής τεχνολογικής καινοτομίας χωρίς έμφυλες διακρίσεις.»

Η εκδήλωση συν-διοργανώνεται με την DTalks Entertainment και έχει την υποστήριξη των OroPay και η Eurobank Κύπρου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται διαδικτυακά στις 8 Μαρτίου 2021 στις 2:30 μ.μ. και θα μπορείτε να την παρακολουθήσετε μόνο αν εγγραφείτε στο https://cyprusfintechsummit.com/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις