Με τρία flash-events που θα έχουν ψηφιακή μορφή και δωρεάν παρακολούθηση, θα πραγματοποιηθεί το IMC (Interactive Marketing Conference) 2021, το οποίου την προεδρία έχει ο Διευθυντής Επικοινωνίας της εταιρείας Παπαστράτος, Σταύρος Δρακουλαράκος.
Τα τρία events, με τίτλο «The Power of Diverse Thinking», έχουν στόχο να θέσουν το θεματικό υπόβαθρο για το κυρίως συνέδριο που θα διεξαχθεί σε υβριδική μορφή στις 24 Ιουνίου.
Το πρώτο εξ αυτών, με τίτλο “Advertising & Digital” θα αναπτύξει τη θεματολογία Diverse Teams are Smarter. Η διαφορετικότητα στη γνώση (cognitive diversity) αφορά στον ξεχωριστό τρόπο σκέψης. Οι ομάδες που χαρακτηρίζονται από γνωστική διαφορετικότητα στηρίζονται στη συνεργασία μεταξύ ανθρώπων με διαφορετικές προσωπικότητες & αντιλήψεις και αποδίδουν καλύτερα σε σύγκριση με τις ομάδες που απαρτίζονται από απόλυτη ομοιομορφία.
Ένα ποικιλόμορφο σύνολο εμπειριών, προοπτικών και υποβάθρων δεν είναι μόνο επιθυμητό, αλλά κρίσιμο για την ανάπτυξη και την επιτυχία, ενώ θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μηχανισμός για την επίτευξη ευρύτερων κοινωνικών και οικονομικών στόχων.
Το πρώτο mini event θα είναι σε μορφή συζήτησης μεταξύ ξεχωριστών καλεσμένων. Θα διαρκέσει 60’ και θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Μαρτίου, από τις 14:30 μέχρι τις 15:30. Θα μεταδοθεί μέσω Youtube Live Streaming και θα παραμείνει διαθέσιμο προς όλους.
Επιβεβαιωμένοι ομιλητές
Ανδρέας Γρηγοριάδης – Ηead Creative | Newtons Laboratory
Τάσος Παγκάκης – Marketing & Communication Consultant | Borrow my Brain
Έφη Κομνηνού – Managing Partner| Busybuilding
Μαρίνα Καταροπούλου Επικεφαλής Εσωτερικής Επικοινωνίας | Όμιλος ΟΤΕ
Moderator: Κώστας Γιαννακίδης/Δημοσιογράφος
Μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.
