Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας: 5ο evenTIZ Live Story με τον Νίκο Καλλιαγκόπουλο

Η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας Α.Ε. πραγματοποιεί την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 στις 17:00 το 5ο κατά σειρά διαδικτυακό evenTIZ Live Story με θέμα Venture Capital and other Forms of Financing με τον Νίκο Καλλιαγκόπουλο, Εταίρο στο Πανευρωπαϊκό fund Prime Ventures, το οποίο επενδύει 5- 25 εκατ. ευρώ σε γρήγορα αναπτυσσόμενες ευρωπαϊκές εταιρείες.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει τον Νίκο Καλλιαγκόπουλο να μοιράζεται την προσωπική του διαδρομή και πιο συγκεκριμένα γύρω από το θέμα επιλογής του κατάλληλου μηχανισμού χρηματοδότησης μιας επιχείρησης καθώς και για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που κάνουν έναν χρηματοδότη κατάλληλο για το δικό μας επιχειρηματικό εγχείρημα.

Αυτή τη στιγμή ο κ. Καλλιαγκόπουλος είναι μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων των εταιρειών AImotive, Blueground, Bright Computing και Holidu. Πριν συνεργαστεί με την Prime, εργαζόταν στο Randstad Innovation Fund, το ταμείο επενδυτικών συμμετοχών του Ομίλου Randstad, που επενδύει σε εταιρείες πρώιμης φάσης ανάπτυξης, οι οποίες εστιάζουν στη διαμόρφωση κατάλληλων συνθηκών στον κόσμο της εργασίας.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως αναλυτής επενδύσεων στην Dutch Expansion Capital (DEC), μια εταιρεία επενδυτικών συμμετοχών που υποστήριζε εταιρείες τεχνολογίας. Ο κ. Καλλιαγκόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο (Msc) στον τομέα των Χρηματοοικονομικών και στις Επενδύσεις (cum laude) από τη Σχολή Διοίκησης του Ρόττερνταμ.

Τα evenTIZ αποτελούν μια σειρά, σύντομων σε διάρκεια [15’ Ομιλία + 10’ Q&A] διαδικτυακών «ζωντανών ιστοριών», όπου εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, μοιράζονται ζωντανά τις ιστορίες και τις γνώσεις τους. Τα evenTIZ απευθύνονται όχι μόνο σε ιδρυτές νεοφυών επιχειρήσεων (startuppers), αλλά και σε όλους όσους «φλερτάρουν» με την ιδέα του επιχειρείν.

Μετά την 15λεπτη ομιλία, η οποία πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας zoom, το εγγεγραμμένο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλει ερωτήματα για 10 λεπτά (Q&A), στα οποία θα απαντήσει άμεσα ο ομιλητής.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν αλλά προαπαιτείται εγγραφή μέσω της παρακάτω φόρμας μέχρι τις 15:00 της ημέρας διεξαγωγής του evenTIZ.

Φόρμα Εγγραφής: https://forms.gle/oLuzQ6UDqPv2qYXKA

Ο διαθέσιμος αριθμός εγγεγραμμένων είναι περιορισμένος και πραγματοποιείται με σειρά προτεραιότητας. Οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας του Facebook της ΑΖΚ-Thessaloniki Innovation Zone, καθώς θα υπάρχει απευθείας και ταυτόχρονη μετάδοση, χωρίς όμως τη δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις