Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Έρχεται το TEDxDereeACG – The Age of the Underdogs

Ένα ανεξάρτητο TED Event από τους φοιτητές του Deree – The American College of Greece.

To TEDxDereeACG διοργανώνεται από τους φοιτητές του Deree – The American College of Greece το Σάββατο, 3 Απριλίου 2021 με θέμα “Age of the Underdogs”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η εκδήλωση αφορά όλους όσοι κατορθώνουν να αξιοποιήσουν την αποτυχία ως εφαλτήριο για να πάνε μπροστά. Να στρέψουν το «no mode» σε «on mode», να υπερβούν το αναμενόμενο και να βρουν ένα μονοπάτι προς έναν επιθυμητό στόχο, όνειρο ή μεγαλύτερο σκοπό. Με τον όρο «άντερντογκ» περιγράφεται το άτομο που επιδεικνύει τόλμη, υπομονή και επιμονή για να καταφέρει αυτό που πραγματικά επιθυμεί, συμβάλλοντας στην κοινωνική πρόοδο, παραμένοντας σταθερό στις αξίες και τα ιδανικά του.

Οι ομιλητές του event θα αναλύσουν πώς οι underdogs μπορούν να αποτελέσουν κινητήριο δύναμη αλλαγής καθώς μπορούν να είναι εφευρετικοί, να προσφέρουν μία φρέσκια ματιά σε προβλήματα και να συμβάλουν σε επαναστατικές ιδέες σε πληθώρα ζητημάτων. Εξάλλου οι underdogs, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του mainstream. Είναι καινοτόμοι στοχαστές, και πάντα πιστοί στην ηθική τους πυξίδα.

Η Ελπίδα Μπογράκου, Project Mentor and Communications Coordinator του TEDxDereeACG, δήλωσε σχετικά: «Ζούμε σε μια εποχή όπου όλα αλλάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, όλα είναι πιθανά αρκεί να πάρεις την απόφαση και να ανακαλύψεις τις δυνατότητές σου απ’ την αρχή. Σε αυτή την εποχή, είμαστε όλοι underdogs!»

Το event, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 3 Απριλίου, 2021 (12:00-18:00), θα μεταδοθεί μέσω livestreaming από το Events Hall του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος.

Για συμμετοχή στο TEDxDereeACG, πατήστε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις