Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ και Womanitee καλούν τις γυναίκες του επιχειρείν σε online Στρογγυλή Τράπεζα

Το θέμα είναι: «Γυναίκες και κέντρα λήψης αποφάσεων. Προτάσεις για την ανάπτυξη τη Ελληνικής οικονομίας μέσω της γυναικείας επιχειρηματικότητας»

Στο ξημέρωμα μιας εποχής που θεωρείται η απαρχή στην επιστροφή στην κανονικότητα, με νέους όρους και συνθήκες λόγω των αλλαγών που επέφερε η πανδημική κρίση σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, το γυναικείο επιχειρείν αναδεικνύεται σε κινητήριος μοχλός ανάπτυξης και εξέλιξης.

Ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις αυτής της νέας πραγματικότητας,  το ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ σε συνεργασία με το Womanitee διοργανώνουν, την σήμερα, 31/03 και ώρα 18.30-20.00, Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα «Γυναίκες και κέντρα λήψης αποφάσεων. Προτάσεις για την ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας μέσω της γυναικείας επιχειρηματικότητας».

Η Στρογγυλή Τράπεζα θα διεξαχθεί διαδικτυακά και θα προβληθεί σε live streaming από τις Facebook pages IASISWomaniteeAPSONFabric Republic και Connect your City.

Κάθε ομιλήτρια, με εφαλτήριο την επαγγελματική της διαδρομή, θα αναφερθεί στους λόγους που καθιστούν απαραίτητη την υποστήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας και παράλληλα θα προτείνει τρόπους με τους οποίους αυτή θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης της τοπικής – και κατ’ επέκταση της εθνικής – οικονομίας.

Key note speaker της Στρογγυλής Τράπεζας, θα είναι η Κων/να Κοτταρίδη, αναπληρώτρια καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πειραιά, Διευθύντρια μεταπτυχιακού και εργαστηρίου «Βιοικονομία, Κυκλική Οικονομία και Βιώσιμη Ανάπτυξη», Εθνική εκπρόσωπος European International Business Academy.

Στην Στρογγυλή Τράπεζα, θα συμμετέχουν γυναίκες από το Advisory Board του Womanitee:

  • Ιουλία Χαϊδά, Αντιπρόεδρος ΙΚΤΙΝΟΣ Α.Ε
  • Σόνια Λαζαρίδου Γερολυμάτου, Γενική Διευθύντρια Gelolymatos International
  • Ίρις Ευθυμίου, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Συγγραφέας
  • Ριάνα Χάιτα, CEO e- clusters
  • Ειρήνη Σταμάτη, Διευθύντρια Μάρκετινγκ Ομίλου Σαράντη

Συντονίστρια θα είναι η Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, επικεφαλής του Womanitee & Ιδρύτρια και Πρόεδρος της APSON CSR.

Η ΑΜΚΕ ΙΑΣΙΣ θα εκπροσωπηθεί από την ψυχολόγο Ιωάννα Αλπέρτη, η οποία θα παρουσιάσει τις δράσεις της IASIS

Σημειώνεται ότι Womanitee  ονομάζονται τα κέντρα γυναικείας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα μέσα από τα οποία δίνονται οι ευκαιρίες και τα απαραίτητα εφόδια σε όλες τις γυναίκες να κάνουν το επόμενο βήμα στην επιχειρηματικότητα προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες συμβουλευτικής, εκπαίδευσης, μεντορινγκ, δικτύωσης και χρηματοδότησης (www.womanitee.gr). Τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της ΚΕΔΕ και έχει ως όραμα την ενδυνάμωση του γυναικείου επιχειρείν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, χτίζοντας παράλληλα γέφυρες επιχειρηματικότητας με το εξωτερικό

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις