Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H team.blue εξαγόρασε την Enartia

Το Papaki και η Top Host ενσωματώνονται στο μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών hosting και domain στην Ευρώπη.

17 χρόνια μετά την ίδρυσή της στο Ηράκλειο της Κρήτης, η Enartia εντάσσεται στην team.blue, έναν ηγέτη στην αγορά domain, hosting και συναφών υπηρεσιών, με έδρα τις Κάτω Χώρες, με 1.500 στελέχη ο οποίος εξυπηρετεί την Ευρώπη και περισσότερους από 2 εκατομμύρια πελάτες.

Ο όμιλος Enartia περιλαμβάνει το γνωστό μας Papaki και την Top Host οι οποίες εξυπηρετούν σχεδόν 100.000 πελάτες στην χώρα μας και έχουν καταχωρημένα και ενεργά πάνω από 365.000 domain names.

Το Papaki το 2015 βρέθηκε στη λίστα με τις 5.000 ταχέως αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ευρώπης ενώ η Top Host έχει εξαγοράσει αρκετές υπηρεσίες hosting.
Ο όμιλος team.blue έχει προβεί σε δεκάδες εξαγορές σε όλη την Ευρώπη, με την Enartia και την Ελλάδα να είναι η 12 αγορά στην οποία εισέρχεται ο όμιλος.

Στην Εnartia στόχος μας είναι να βοηθάμε τους οργανισμούς και τους απλούς χρήστες να επιτύχουν τους ψηφιακούς τους στόχους. Τους προσφέρουμε ψηφιακή ενδυνάμωση. Με την ένταξή μας σε έναν ηγετικό όμιλο όπως αυτόν της team.blue, θα μπορέσουμε να πάμε το όραμά μας ένα βήμα πιο πέρα. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτή την ευκαιρία που δίνεται στους πελάτες και τους εργαζόμενούς μας”, δήλωσαν οι συνιδρυτές της Enartia, Φραγκούλης Μαούνης, Δημήτρης Ανθουλάκης και Αγγέλα Ανθουλάκη.

Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάμε το success story μας στην Ελλάδα μαζί με την Enartia. Κατά τη διαδικασία της συμφωνίας, ήταν ξεκάθαρο ότι η Enartia μοιράζεται το ίδιο πάθος για customer success και τοπική εξυπηρέτηση. Είναι πράγματι οι digital enablers της Ελλάδας και γι’ αυτό ταίριαζαν απόλυτα στο όραμα της team.blue” δήλωσε ο CEO της team.blue Jonas Dhaenens.

Η εξαγορά, δε θα φέρει καμία αλλαγή στη διοίκηση και το προσωπικό της Enartia ενώ δεν ανακοινώθηκαν οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις