Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Hackathon διοργανώνει το Pfizer Hub της Θεσσαλονίκης

Hackathon το οποίο απευθύνεται σε επιστήμονες πληροφορικής, μηχανικούς λογισμικού και προγραμματιστές, που θέλουν να εξελιχθούν σε web developers, διοργανώνει εντός του Μαΐου το Κέντρο Ψηφιακής Τεχνολογίας της Pfizer στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί σε δύο Σαββατοκύριακα, έχει διάρκεια 36 ωρών και περιλαμβάνει διαλέξεις και εργαστήρια σε πραγματικά case studies (περιπτωσιολογικές μελέτες), με τη χρήση διαδικτυακών αιθουσών διδασκαλίας και online πλατφορμών συνεργασίας.

«Στο Hackathon που έρχεται, αναμένουμε τη συμμετοχή εξαιρετικών επιστημόνων από τον κλάδο της πληροφορικής. Είμαστε βέβαιοι ότι, με το ταλέντο και τις γνώσεις τους, θα δημιουργήσουν ουσιαστικά αποτελέσματα, καθιστώντας το Hackathon μια πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση, η οποία θα συνεισφέρει στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του Pfizer Digital and Technology Hub της Θεσσαλονίκης», σημειώνει η Γκέλυ Ηλιοπούλου, διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού στο hub.

H έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου 2021 και η λήξη στις 16 του μηνός, ενώ αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές ως τις 28 Απριλίου, μέσω της σελίδας: https://www.codehub.gr/job/train-yourself-pfizer-hackathon/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις