Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Acronis: Νέα μεγάλη χρηματοδότηση και διπλασιασμός της αξίας της σε ένα έτος!

Τον Σεπτέμβριο του 2019 η αξία της ήταν "μόλις" ένα δισεκατομμύριο δολάρια μετά από έναν γύρο χρηματοδότησης 147 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την Goldman Sachs.

Η Acronis  ανακοίνωσε χθες νέα μεγάλη χρηματοδότηση ύψους 250 εκατ. δολαρίων υπερδιπλασιάζοντας την αξία της σε πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια με επικεφαλής την εταιρεία CVC Capital Partners. Τον Σεπτέμβριο του 2019 η αξία της ήταν “μόλις” ένα δισεκατομμύριο δολάρια μετά από έναν γύρο χρηματοδότησης 147 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την Goldman Sachs.

Η πανδημία μεταξύ άλλων έχει εκτοξεύσει τις ανάγκες προστασίας δεδομένων από διάφορες καταστάσεις και απειλές, με τις λύσεις τις Acronis να εστιάζουν ακριβώς σε αυτούς τους τομείς, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες cloud μέσω ενός δικτύου πάνω από 10.000 συνεργατών, τους οποίους η εταιρεία σκοπεύει να τριπλασιάσει την επόμενη τριετία.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Serguei Beloussov στα μέσα ενημέρωσης η επόμενη τριετία θα είναι εξαιρετικά σημαντική για την ανάπτυξη της εταιρείας και δεν αποκλείεται και η είσοδό της στο χρηματιστήριο έτσι ώστε να εξασφαλιστούν τα κεφάλαια για την περαιτέρω ανάπτυξή της.

Acronis: Νέο Data Center στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Interworks

Σε κάθε περίπτωση με την νέα χρηματοδότηση η εταιρεία θα προσλάβει νέο ειδικευμένο προσωπικό στα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο, και φυσικά στο νεότερο κέντρο στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ η μεγάλη αγορά των Η.Π.Α. είναι ο επόμενος στόχος της.

«Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε κορυφαία τεχνολογία στην αγορά και να βοηθήσουμε τους συνεργάτες μας να αυξήσουν τα κέρδη τους, παρέχοντας παράλληλα την καλύτερη προστασία στους πελάτες τους», δήλωσε ο S. Beloussov.

Η Acronis έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους για την ανάπτυξη μιας καινοτόμου λύσης ‘MSP in a box’ που προέρχεται από το cloud με ενσωματωμένα εργαλεία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αποκατάστασης καταστροφών, κυβερνοασφάλειας, απομακρυσμένης διαχείρισης και ροής εργασιών“, δήλωσε ο Leif Lindbäck, διευθύνων σύμβουλος της CVC Capital Partners. “Η Acronis παρέχει κρίσιμες λύσεις σε περισσότερους από 10.000 MSP και μισό εκατομμύριο μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις“.

Η CVC έχει ισχυρό ιστορικό στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και συνεργάζεται με επιτυχημένους επιχειρηματίες και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον Serguei Beloussov και την ομάδα τηςAcronis για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη της εταιρείας“, δήλωσε επίσης ο L. Lindbäck.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις