Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα Fuckup Night events επιστρέφουν με νέες ιστορίες αποτυχίας

Σε μια “σημαδιακή” ημερομηνία, αυτή του ανοίγματος της βιομηχανίας του τουρισμού, επιστρέφει το #4 Fuckup Night Greece event, με καλεσμένους από τον χώρο της καινοτομίας και του επιχειρείν. που θα μοιραστούν τις ιστορίες αποτυχίας τους.

Συγκεκριμένα, ομιλητές θα είναι οι:

  • Μαρία Αρναουτάκη, Senior Product Manager Spotify
  • Βίκυ Ντάλλας, Project Coordinator 9AM – Founder Startup.gr – Product Development Appocalypsis
  • Νάσος Κοσκινάς, Founder POS4work Innovation Hub

To event aπευθύνεται σε όποιον πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί από τα λάθη του και τα λάθη των άλλων, να κινητοποιηθεί, να εμπνευστεί, να αλληλεπιδράσει με άλλα ανήσυχα μυαλά & να γνωρίσει το “κίνημα της αποτυχίας”. Θα πραγματοποιηθεί στις 14/05/21 στις 20:00, διαδικτυακά. Μπορείτε να κρατήσετε τη θέση σας, εδώ.

Τι είναι τα Fuckup Nights

Το Fuckup Nights είναι ένα παγκόσμιο κίνημα όπου γιορτάζεται η αποτυχία μέσω του διαμοιρασμού fuckup ιστοριών: ιστορίες για αποτυχημένες επιχειρήσεις, projects και καριέρες. Κάθε μήνα σε δεκάδες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, άνθρωποι ανεβαίνουν στη σκηνή για να παραδεχτούν τα επαγγελματικά τους λάθη σε ένα άγνωστο για τους ίδιους κοινό.

Το πρώτο event πραγματοποιήθηκε στην Πόλη του Μεξικού τον Σεπτέμβριο του 2012, όπου πέντε φίλοι ένιωσαν την ανάγκη να απελευθερωθούν από το στίγμα της αποτυχίας κατά τη διάρκεια μιας κουβέντας τους. Σήμερα, το Fuckup Nights έχει επεκταθεί σε περισσότερες από 300 πόλεις και 90 χώρες σε όλο τον κόσμο!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις