Οι ειδήσεις που ξεχώρισαν αυτή την εβδομάδα

Άλλη μία εβδομάδα φτάνει στο τέλος της και το Startupper.gr παρουσιάζει τις δημοφιλέστερες ειδήσεις των τελευταίων ημερών.

Αυτή την εβδομάδα, το ενδιαφέρον του κοινού προσέλκυσαν ελληνικές Startups όπως η Green Panda και η Wealthyhood, σημαντικές ειδήσεις αλλά και απόψεις σημαντικών εκπροσώπων του ελληνικού οικοσυστήματος.

Διαβάστε αναλυτικά τα 10 κορυφαία σε αναγνωσιμότητα θέματα των τελευταίων ημερών:

 1. H Excelon βγάζει το δικό της κρυπτονόμισμα με μοναδικά χαρακτηριστικά
  H Excelon Financial Services ανακοίνωσε σήμερα το XLON Chain επεκτείνοντας και ενισχύοντας την πλατφόρμα ψηφιακών πληρωμών της και την προώθηση της τεχνολογίας blockchain στο οικοσύστημα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση. Δείτε περισσότερα, εδώ.
 2. Wealthyhood: Η Startup που μας “μαθαίνει” να επενδύουμε σωστά και έξυπνα!
  Την ώρα που στην Ευρώπη και τον κόσμο οι εφαρμογές επενδύσεων και διαχείρισης πλούτου ανθίζουν, η Wealthyhood, μια ελληνική Startup με μόλις μερικούς μήνες “ζωής”, επιχειρεί να αλλάξει το παιχνίδι, προσφέροντας ειδικές υπηρεσίες καθοδήγησης και στοχεύοντας σε νέους ή λιγότερο έμπειρους χρήστες. Δείτε περισσότερα, εδώ.
 3. Green Panda: Η πώληση των smartphones δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη!
  Μια Recommerce Startup αναλαμβάνει να αγοράσει και να δώσει νέα ζωή στα παλιά μας Smartphone, μέσω των έξυπνων ATM της, σε μια διαδικασία που διαρκεί λιγότερο από τρία λεπτά. Δείτε περισσότερα, εδώ.
 4. Οι 15 θέσεις εργασίας με τη μεγαλύτερη ζήτηση το 2021
  Tα δεδομένα του LinkedIn αποκαλύπτουν τις κορυφαίες 15 θέσεις εργασίας με υψηλή ζήτηση το 2021. Πρόκειται για τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς εργασίας κατά το 2020, οι οποίοι ταξινομούνται με βάση το συνδυασμό της ζήτησης και τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων εργασίας στο μεγαλύτερο επαγγελματικό και κοινωνικό μέσο δικτύωσης του κόσμου. Δείτε περισσότερα, εδώ.
 5. ViAgro: Το πρώτο εξειδικευμένο ελληνικό marketplace στον αγροτικό τομέα!
  Το ViAgro ξεκίνησε στην Ελλάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2021. Ένα e-Marketplace για τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα και για παρεμφερείς με αυτόν κλάδους, όπου Αγρότες, Παραγωγοί, Έμποροι, Επιχειρήσεις, Πωλητές, Αγοραστές και Καταναλωτές έρχονται σε επαφή! Δείτε περισσότερα, εδώ.
 6. FlowOn: Η μαθητική Startup από τη Μακεδονία που λύνει το πρόβλημα της σπατάλης νερού!
  Ο μόνος τρόπος για τα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τις προκλήσεις αλλά και τα οφέλη της επιχειρηματικής δραστηριότητας, είναι προγράμματα όπως αυτό της Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης που υλοποιείται από το Junior Achievement Greece. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, επέλεξαν φέτος να συμμετέχουν, κατακτώντας μάλιστα στη συνέχεια την 1η θέση στον Διαγωνισμό Kαλύτερο Promo Video, μαθητές από το Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Δείτε περισσότερα, εδώ.
 7. Πώς θα πιστέψουν όλοι στο προϊόν σου;
  Το 1859, ο χηµικός Ρόµπερτ Τσέσµπρο, παρατήρησε ότι κατά την εξόρυξη του πετρελαίου, έβγαινε µαζί και µια γλοιώδης ουσία, την οποία οι εργάτες απεχθάνονταν επειδή ακινητοποιούσε τα τρυπάνια. Όµως, η ουσία αυτή είχε και ευεργετικές ιδιότητες, µια και όταν ερχόταν σε επαφή µε αµυχές και τραύµατα, αυτά θεραπεύονταν πολύ ταχύτερα. Δείτε περισσότερα, εδώ.
 8. Acronis: Νέα μεγάλη χρηματοδότηση και διπλασιασμός της αξίας της σε ένα έτος!
  Η Acronis ανακοίνωσε χθες νέα μεγάλη χρηματοδότηση ύψους 250 εκατ. δολαρίων υπερδιπλασιάζοντας την αξία της σε πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια με επικεφαλής την εταιρεία CVC Capital Partners. Τον Σεπτέμβριο του 2019 η αξία της ήταν “μόλις” ένα δισεκατομμύριο δολάρια μετά από έναν γύρο χρηματοδότησης 147 εκατομμυρίων δολαρίων με επικεφαλής την Goldman Sachs. Δείτε περισσότερα, εδώ.
 9. Γιώργος Φουφόπουλος: Το Insurtech και ο ψηφιακός μετασχηματισμός αλλάζουν την ελληνική ασφαλιστική αγορά
  «Ανοιχτό» κάλεσμα προς επιχειρήσεις και οργανισμούς προκειμένου να διαμορφώσουν εντός των κόλπων τους μια σύγχρονη κουλτούρα συνεργατικότητας και επεξεργασίας μιας «έξυπνης» στρατηγικής αξιοποίησης των όσων έχουν να εισφέρουν στο… τραπέζι οι Startup εταιρείες, ακόμη και χρηματοδοτώντας τις ανάγκες ανάπτυξής τους, απευθύνει ο Γιώργος Φουφόπουλος, επιθεωρητής και βραβευμένο στέλεχος της Εθνικής Ασφαλιστικής. Δείτε περισσότερα, εδώ.
 10. Generali: Η τεχνολογία μετατρέπει την ασφάλιση σε καθημερινή αξία
  Η αξιοποίηση της τεχνολογίας σε έναν κλάδο όπως η ασφάλιση, που στη συνείδηση του κόσμου συνδεόταν μέχρι χθες με πολύπλοκες διαδικασίες, γεννά μία μοναδική ευκαιρία για εταιρείες και επαγγελματίες ασφαλιστές: αυτή της δημιουργίας μίας νέας, πιο ουσιαστικής σχέσης με τον τελικό πελάτη. Δείτε περισσότερα, εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις