Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Από τον Mark Cuban στον Snoop Dogg: 6 celebrities που λένε “ναι” στο Bitcoin

Την ώρα που το hype γύρω από τα κρυπτονομίσματα είναι στο αποκορύφωμά του και σχεδόν κάθε παρέα (ακόμα και στην Ελλάδα) αποκτά έναν υποψήφιο “επενδυτή” που μελετά τις διακυμάνσεις του Cardano και του Ethereum, οι ξένοι celebrities έχουν δείξει εδώ και καιρό τον δρόμο, επενδύοντας στον βασιλιά των κρυπτονομισμάτων: το Bitcoin.

Δεν είναι ένας, ούτε δύο, είναι πολλοί παραπάνω, ωστόσο παρακάτω θα δούμε 9 χαρακτηριστικά παραδείγματα υποστηρικτών του Bitcoin, που ίσως πείσουν ακόμα και… τον πιο σκεπτικιστή.

Jack Dorsey

Ιδρυτής του Twitter και της Square, λάτρης των κρυπτονομισμάτων. Επενδύει στο Bitcoin από το 2017 και η “κρίση” που έσκασε εκείνη την εποχή δεν τον επηρέασε καθόλου. Θεωρεί ότι τα crypto είναι το μέλλον και γι΄αυτό επενδύει τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και μέσω των εταιρειών του.

Mike Tyson

Mike Tyson confirms plan to fight again in 2021, 'It will be better this time'

Ο γνωστός σε όλους boxer είδε τη δυναμική του Bitcoin νωρίτερα από άλλους celebrities και ξεκίνησε να επενδύει το 2015! Την ίδια χρονιά συνεργάστηκε με κατασκευαστές Bitcoin ATM  και με την Bitcoin Direct για το λανσάρισμα ενός mobile πορτοφολιού αποκλειστικά για Bitcoin.

Ray Dalio

Web Summit 2018 - Forum - Day 2, November 7 HM1 7481 (44858045925).jpg

Αρχικά επικριτής των κρυπτονομισμάτων, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του μεγαλύτερου hedge fund στον κόσμο ομολογεί πλέον ότι “έχουν κερδίσει τον σεβασμό του”. Σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι έχει αποκτήσει μερικά Bitcoin και ότι η επιτυχία του νομίσματος είναι στο ρίσκο.

Maisie Williams

Η σταρ του Game of Thrones Maisie Williams ξεκίνησε να επενδύει το Νοέμβριο του 2020, ρωτώντας μάλιστα τους ακόλουθούς της στο Twitter για το πόσο σοβαρά πρέπει να το πάρει.  Το tweet της που περισσότερα από 900.000 άτομα, με περισσότερα από τα μισά τη συμβουλεύουν εναντίον του κρυπτονομίσματος, ωστόσο η ίδια δεν πτοήθηκε.

Mark Cuban

 

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks με αξία 4,2 δισ. δολαρίων είχε στραφεί αρχικά υπέρ και μετά κατά του Bitcoin, “μπερδεύοντας” αρχικά το κοινό, ωστόσο στη συνέχεια είχε παραδεχτεί ότι ο ίδιος έχει επενδύσει ένα (αρκετά μικρό) ποσό στο συγκεκριμένο νόμισμα.

Snoop Dogg

Άλλος ένας πρωτοπόρος είναι ο Snoop Dogg που το 2012 άρχισε να δέχεται πληρωμές σε Bitcoin για τη μουσική του! Από τότε συνεχίσει να στηρίζει τα κρυπτονομίσματα ενώ πέρα από το Bitcoin είναι “φίλος” του Dogecoin το οποίο έκανε γνωστό ο Elon Musk.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις