Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το insurancemarket.gr στα κορυφαία e-Businesses της Δεκαετίας

Το  insurancemarket.gr, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα, διακρίθηκε ως ένα από τα κορυφαία e-Businesses της δεκαετίας από τα e-volution Awards, όπου και ήταν η μοναδική εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου που συγκαταλέχθηκε στη λίστα.

Σημείο αναφοράς για την καινοτομία της εταιρείας ήταν η αλλαγή που έφερε στον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος επιλέγει ασφαλιστικά προγράμματα, αφού μετέτρεψε όλη αυτή την παραδοσιακά offline διαδικασία,  σε μια ευχάριστη online εμπειρία.

Μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών του insurancemarket.gr, δόθηκε στον χρήστη η δυνατότητα:

  • Να συγκρίνει τιμές από 25+ ασφαλιστικές εταιρείες με ένα κλικ!
  • Να επιλέξει όχι μόνο βάσει τιμής, αλλά και με βάση reviewsπελατών
  • Να ασφαλιστεί χωρίς δικαιολογητικά
  • Να λάβει άμεσα το ασφαλιστήριο στο emailτου
  • Να έχει ενημέρωση όταν βρεθεί πιο οικονομική προσφορά κατά την ανανέωσή του
  • Να έχει Πάντα Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής
  • Να απολαμβάνει 24ωρη Κορυφαία Εξυπηρέτηση όλες τις ημέρες της εβδομάδας

Από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της ήταν και η δημιουργία του πρώτου ασφαλιστικού phygital concept store στην Ελλάδα (Φιλελλήνων 7, Σύνταγμα). Το κατάστημα συνδυάζει την τεχνολογία και την online ταχύτητα με τη φυσική παρουσία του insurance expert δημιουργώντας μία νέα ολιστική εμπειρία ασφάλισης στον επισκέπτη.

Το insurancemarket.gr διαχειρίζεται περισσότερα από 350.000 συμβόλαια ετησίως και εξυπηρετεί περισσότερες από 500.000 τηλεφωνικές κλήσεις εξυπηρέτησης και ζημιών. Όλοι οι Insurance Experts του τμήματος Customer Experience είναι πιστοποιημένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι με πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά. Το 2020, ο μέσος χρόνος επίλυσης προβλήματος του πελάτη της (τηλεφωνικά ή online) ήταν λιγότερο από 4 λεπτά, ενώ ο μέσος χρόνος αναμονής στο τηλεφωνικό κέντρο δεν ξεπέρασε τα 30 δευτερόλεπτα.

Ο Στέφανος Φαλκονάκης, CMO της εταιρείας, δήλωσε: “Τα τελευταία 10 χρόνια σκοπός μας είναι καθημερινά να καινοτομούμε, να βελτιώνουμε την αγοραστική εμπειρία του Έλληνα καταναλωτή και παράλληλα να έχουμε κομβικό ρόλο στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ασφαλιστικής αγοράς.  Το βραβείο αυτό αποτελεί μία πολύ μεγάλη αναγνώριση των προσπαθειών 130+ ανθρώπων του insurancemarket.gr που καθημερινά οραματίζονται και υλοποιούν τολμηρές και καινοτόμες ιδέες”.

Διαβάστε ακόμα:

insurancemarket.gr: Ο ηγέτης της ασφάλισης online

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις