Ανακύκλωση παλιών συσκευών με… κέρδος από τη WIND

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος πλησιάζει και τα καταστήματα WIND την γιορτάζουν και την τιμούν με τη συμμετοχή των καταναλωτών. Για μία ολόκληρη εβδομάδα, έως και τη Δευτέρα 7 Ιουνίου, όποιος καταναλωτής ανακυκλώσει την παλιά συσκευή του σε ένα κατάστημα WIND, μπορεί να αποκτήσει νέο smartphone σε καλύτερη τιμή.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν ένα κατάστημα WIND και δώσουν οποιαδήποτε παλιά συσκευή κινητού τηλεφώνου θέλουν, κερδίζοντας έκπτωση σε καινούργια smartphone φθηνότερα σε συγκεκριμένα μοντέλα. Ειδικότερα, οι φίλοι της WIND μπορούν να αποκτήσουν τα smartphone Samsung Galaxy A21s και Xiaomi red mia 9A στην τιμή των 129 ευρώ (από 199 ευρώ) και 99 ευρώ (από 119,9 ευρώ) αντίστοιχα.

Σημειώνεται πως η WIND, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, υλοποιεί ήδη δράσεις που προωθούν την προστασία του, μέσα από την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων και τη χρήση φυσικών πόρων και εισάγει τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, θυμίζοντας στους επισκέπτες των καταστημάτων της ότι η ανακύκλωση δεν είναι μόνο χρήσιμο για εκείνους αλλά και αναγκαία για τον πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες σε όλα τα καταστήματα WIND και στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις