Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

V as in Metaverse: Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση για Blockchain και NFTs στην Αθήνα!

Δια χειρός Γιάννη Βλαχογιάννη!

Μια μεγάλη εκδήλωση για το blockchain, τους αυτόνομα λειτουργούντες οργανισμούς και φυσικά για το hot θέμα της περιόδου, τα Non Fungible Tokens (NFTs) θα γίνει 3 και 4 Ιουλίου στην Αθήνα και το όνομα αυτής V as in Metaverse!

Η διοργάνωση και η πρωτοβουλία είναι του γνωστού μελλοντολόγου, tech και Blockchain guru και φυσικά serial entrepreneur Γιάννη Βλαχογιάννη!

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο co-working space Vios στο κέντρο της Αθήνας και τη πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθεί Hackathon με τις καλύτερες ιδέες να κερδίζουν ένα χρηματικό ποσό μετά από ψηφοφορία των συμμετεχόντων.

Κρυπτονομίσματα, NFTs, Smart Contracts, Decentralized Autonomous Organizations , Metaverse, Blockchain είναι τα βασικά θέματα της εκδήλωσης και φυσικά θα πλαισιωθούν από πολλά workshops και ομιλίες ειδικών του χώρου απ΄όλο τον κόσμο, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 4 Ιουλίου.

Η είσοδος στο event θα γίνει φυσικά με μοναδικά εισιτήρια NFTs με το σύστημα να ανεβαίνει για αγορά τις επόμενες μέρες. Για να αποκτήσετε τα NFTs θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το γνωστό ψηφιακό πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων Metamask για Windows, Android και iOS.

Ένα αναλυτικό video και οδηγίες για τη δημιουργία πορτοφολιού Metamask μπορείτε να δείτε εδώ.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος, συμμετοχή στον hackathon μπορεί να γίνει εδώ.

Αγορά εισιτηρίων μπορεί να γίνει στο δικτυακό τόπο της εκδήλωσης: https://jon.io/metaverse2021

Η συζήτηση έχει ήδη αρχίσει στο Discord.

To Startupper.gr είναι βασικός χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης.

 

Διαβάστε επίσης:

NFT: Πώς το blockchain ανατρέπει τον παραδοσιακό χώρο της τέχνης και της πνευματικής ιδιοκτησίας

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις