Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το YouTube… offline: Νέος χώρος για live εκδηλώσεις με χωρητικότητα 6000 ατόμων!

Ένα δραστικό βήμα επιστροφής στην “κανονικότητα” μετά την πανδημία, κάνει το YouTube, ανοίγοντας το YouTube Theater, ένα στάδιο 6.000 θέσεων για ζωντανές εμφανίσεις, όπως συναυλίες ή άλλα events της εταιρείας. Για την κίνηση αυτή, η πλατφόρμα ιδιοκτησίας της Google, συνεργάστηκε με το Hollywood Park, μια έκταση 300 στρεμμάτων στο Inglewood της Καλιφόρνια.

Ο χώρος, ο οποίος έγινε γνωστός στο παρελθόν ως μια ιστορική πίστα αγώνων θα μετατραπεί σε μια “αρένα” πολλών χρήσεων που θα φιλοξενεί μεταξύ άλλων, σχεδόν 3.000 διαμερίσματα, ένα αθλητικό στάδιο, ένα ξενοδοχείο 300 δωματίων και έναν τεράστιο εμπορικό χώρο. Η κατασκευή του αναμένεται να ολοκληρωθεί αυτό το καλοκαίρι. Στον χώρο του θεάτρου αναμένεται να φιλοξενηθούν πολλών ειδών εκδηλώσεις, όπως gaming events, meetups δημιουργών και vloggers, μαραθωνίους esports, οι οποίες φυσικά θα αναμεταδίδονται στο YouTube, πιθανότατα on demand. Η εταιρεία πάντως έχει ήδη συγκεντρώσει και διάσημους pop stars που θα εμφανιστούν στον χώρο. Μεταξύ αυτών είναι οι Pitbull, Black Pumas, Devo, Trippie Redd και Marina and the Diamonds που αναμένεται να κάνουν τις συναυλίες τους μέσα στο 2021 και το 2022.

Και επειδή αυτό δεν ακούγεται αρκετά… digital, το YouTube για να κρατήσει τον χαρακτήρα του έχει οργανώσει και μια “social” αλληλεπίδραση για τους επισκέπτες του. Με βάση τις πληροφορίες που είναι μέχρι σήμερα γνωστές, ο χώρος θα διαθέτει μια τεράστια εξωτερική οθόνη στην οποία οι επισκέπτες μπορούν να αντικατοπτρίζονται και να βλέπουν βίντεο. Η οθόνη αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με το Engadget, και για την προβολή προϊόντων της Google.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις