Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το dating app Bumble ανοίγει εστιατόριο και συνδέει ανθρώπους στην πραγματική ζωή!

Το Bumble, η γνωστή εφαρμογή γνωριμιών που βάζει στο επίκεντρο τις γυναίκες, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει καφέ-εστιατόριο-μπαρ στο SoHo της Νέας Υόρκης, μέσα στον Ιούλιο, με στόχο να συνδέσει ανθρώπους και στην πραγματική ζωή.

Η ιδέα για το άνοιγμα του καταστήματος αυτού υπήρχε ήδη από το 2019 και στην αρχή η σκέψη ήταν να διαμορφωθεί ως ένας χώρος αποκλειστικά για ραντεβού. Αυτό πρακτικά θα είχε “συνέπειες” ακόμα και στο μενού το οποίο είχε διαμορφωθεί αρχικά ώστε να περιλαμβάνει φαγητά που θα μπορούσαν να μοιραστούν και δεν θα προκαλούσαν αμήχανες στιγμές, με λεκέδες για παράδειγμα.

Η ιδέα αυτή όμως με το πέρασμα του χρόνου και τον κορωνοϊό που καθυστέρησε την υλοποίησή της άλλαξε και εν τέλει το εστιατόριο που θα ανοίξει δεν θα απέχει πολύ από τα συνηθισμένα εστιατόρια της Νέας Υόρκης. Την πρώτη εβδομάδα, το Bumble Brew θα είναι ανοιχτό μόνο για πρωινό. Την επόμενη εβδομάδα, θα προσθέσει μεσημεριανό γεύμα και θα επεκταθεί σε δείπνο μία εβδομάδα αργότερα. Όπως και η εφαρμογή το εστιατόριο θα είναι κίτρινο και η χωρητικότητά του θα φτάνει τα 80 άτομα.

Στόχος είναι σταδιακά το εστιατόριο να καταστεί ένας “κόμβος” για τους χρήστες της εφαρμογής ωστόσο θα είναι ένα κατάστημα ανοιχτό σε όλους. Ακόμα δεν είναι σαφές το αν η εταιρεία προσδοκά να κερδίσει κόσμο στην εφαρμογή μέσω του εστιατορίου, πάντως γενικότερα οι εταιρείες μετά την πανδημία προσπαθούν να κερδίσουν και να κρατήσουν το κοινό τους τόσο online όσο και offline, καθώς η νέα “κανονικότητα” θα περιλαμβάνει αρκετά και τα δύο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις