Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο Στράτος Μολυβιάτης νέος Chief Operating Officer της Εθνικής Τράπεζας

Καθήκοντα Chief Operating Officer και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Εθνικής Τράπεζας και του Ομίλου αναλαμβάνει ο Στράτος Μολυβιάτης, ένα στέλεχος με μακρά εμπειρία στον τραπεζικό κλάδο.

Ο κ. Μολυβιάτης είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακού Informatics and Cybernetics από το Πανεπιστήμιο του Reading στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στην πολυετή καριέρα του, έχει αναλάβει επιτελικές θέσεις στον τομέα της τεχνολογίας, εργαζόμενος τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού, σε ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο των τεχνολογικών υποδομών και ψηφιακών τεχνολογιών.

Μεταξύ άλλων, έχει εργαστεί στην Αccenture και την First Data, αναλαμβάνοντας υπό την ευθύνη του περιοχές όπως η Κεντρική, Ανατολική και Νοτιοανατολική Ευρώπη, η Βαλτική και η Μέση Ανατολή.

Στην Εθνική Τράπεζα, εντάχθηκε το 2018 ως Chief Information Officer, υπεύθυνος για την τεχνολογική αναβάθμιση της Τράπεζας και του Ομίλου.

Με αφορμή το νέο του ρόλο, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Μυλωνάς δήλωσε: «O Στράτος Μολυβιάτης έρχεται να συμπληρώσει τη δυναμική ομάδα Διοίκησης που έχει δημιουργηθεί στον Όμιλο τα τελευταία χρόνια. Η μακρά εμπειρία του στην Ελλάδα, αλλά και η ήδη σημαντική συνεισφορά του στην πορεία Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Τράπεζας, ενισχύουν την πεποίθηση μου ότι η Εθνική μας Τράπεζα πολύ σύντομα θα αποτελεί πρώτη επιλογή για όλους».

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις