Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startupper Mag #20: Κυκλοφορεί την Κυριακή 11 Ιουλίου με τον Ελεύθερο Τύπο 

Με κεντρικά θέματα το Industry 4.0 και τις μετακινήσεις στην έξυπνη πόλη!

Το Startupper Mag κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Ελεύθερο Τύπο με πλούσια θεματογραφία γύρω από την νέα επιχειρηματικότητα, τις Startups και την τεχνολογία.

Το κεντρικό αφιέρωμα του περιοδικού εστιάζει στο Industry 4.0 και τη μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα να εισέλθει στην παγκόσμια αγορά μέσω της τεχνολογίας και των Startups.

To δεύτερο μεγάλο αφιέρωμα εστιάζει σε δυο μεγάλες προκλήσεις της έξυπνης πόλης: Τις μετακινήσεις και την ενέργεια παρουσιάζοντας όλες τις τάσεις οι οποίες θα αλλάξουν το πρόσωπο των πόλεων και θα κάνουν τη ζωή μας καλύτερη και πιο «πράσινη».

Στο εξώφυλλο του Startupper Mag φιλοξενείται η ομάδα της Startup Carge η οποία έχει φτιάξει ένα βοηθό του οδηγού ηλεκτρικών αυτοκινήτων για ολοκληρωμένες υπηρεσίες φόρτισης και όχι μόνο, με μεγάλη ανάπτυξη στην Ευρώπη.

Στις σελίδες του περιοδικού υπάρχει και ένα μεγάλο αφιέρωμα στο Real Estate και πως αυτό αλλάζει μέσω της τεχνολογίας αλλά και στο Blockchain, την τεχνολογία που μπορεί να καταργήσει την πάσης φύσεως γραφειοκρατία αλλά και πολλές και ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις