Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ebloom: Ένα νέο marketplace αποστολής λουλουδιών στην Ελλάδα

Η ελληνική εταιρία Ebloom δημιούργησε μια νέα πλατφόρμα αποστολής λουλουδιών η οποία θα προσφέρει την αποστολή φυτών, λουλουδιών κ.α. σε όλη την Ελλάδα φιλοξενώντας πολλά ανθοπωλεία.

Η Ebloom θα διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο ανθοπωλείων και στην ουσία πρόκειται για ένα marketplace το οποίο εξασφαλίζει τεράστια ποικιλία με την πλατφόρμα να δίνει τη δυνατότητα να στέλνετε λουλούδια στην Ελλάδα ακόμα και από το εξωτερικό.

Η σύλληψη της ιδέας έγινε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας το 2020 με την  αύξηση της ζήτησης αποστολών λουλουδιών σε σχέση με τη μικρή διαδικτυακή παρουσία ανθοπωλείων όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος. CEO/Cofounder είναι ο Νίκο Φαντελ και CPO  είναι ο Θοδωρης Αντονελλο με πολύχρονη πορεία και εμπειρία στο χώρο των ανθοπωλείων.

H διαδικτυακή πλατφόρμα και τα app έχουν ήδη δημιουργηθεί  τώρα είναι στο στάδιο δοκιμαστικής λειτουργίας καθώς και εγγραφής συνεργαζόμενων ανθοπωλείων σε όλη την Ελλάδα που θα αποτελέσουν το δίκτυο της Ebloom με τον στόχο να είναι το λανσάρισμα του website αλλά και των app να γίνει στα τέλη Σεπτέμβρη.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις