Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MΙΝΕΤΤΑ.electrify: Το μέλλον της αυτοκίνησης είναι εδώ και το υποδεχόμαστε με… θετική ενέργεια!

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για ακόμη μία φορά καινοτομεί, προσφέροντας μία νέα σειρά πρωτοποριακών προγραμμάτων ασφάλισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, προχωρώντας με σιγουριά στο μέλλον, το οποίο είναι ήδη εδώ!

Πιο συγκεκριμένα, η ΜΙΝΕΤΤΑ δημιούργησε μια νέα σειρά εξειδικευμένων προγραμμάτων ασφάλισης ηλεκτρικών οχημάτων, με την εμπορική ονομασία ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify τα οποία, πέραν των πληρέστατων καλύψεων που μπορεί να συναντήσει κανείς σε όλα τα προγράμματα της εταιρείας, προσφέρουν και αρκετές συμπληρωματικές καλύψεις που αφορούν αποκλειστικά στα ηλεκτρικά οχήματα και τους οδηγούς τους.

Με άλλα λόγια, τα προγράμματα ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify προχωρούν την ασφάλιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων σε άλλο επίπεδο, προσφέροντας στους ιδιοκτήτες τους εξειδικευμένες καλύψεις άμεσα συνδεδεμένες με το… ηλεκτρικό DNA των οχημάτων τους! Γνωρίζετε, λοιπόν, πως μπορείτε πλέον να έχετε κάλυψη ακόμη και για την κλοπή του καλωδίου φόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου σας;

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αστική Ευθύνη προς τρίτους και Προσωπικό ατύχημα οδηγού κατά τη φόρτιση του οχήματος, Υλικές ζημιές κατά τη φόρτιση (από βραχυκύκλωμα, υπερφόρτωση ηλεκτρικού δικτύου κ.λπ.), Ενοικίαση μπαταριών ή οχήματος αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης ή ζημιάς των μπαταριών από ασφαλιζόμενο κίνδυνο, είναι καλύψεις που σας προσφέρονται για να θωρακίσετε ουσιαστικά το ηλεκτρικό σας όχημα!

Στα προγράμματα μπορούν να ασφαλιστούν επιβατικά Ι.Χ. και TAΞI, αμιγώς ηλεκτρικά ή/και plug in. Προσφέρονται 4 πακέτα: βασικό (συμπεριλαμβάνει και καλύψεις πέραν των υποχρεωτικών), πακέτο που περιλαμβάνει κάλυψη για φωτιά και φυσικά φαινόμενα, πακέτο για κλοπή και πλήρης μικτή.

Και βέβαια όπως όλοι οι ασφαλισμένοι στη ΜΙΝΕΤΤΑ αποκτώντας ένα πρόγραμμα ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify αποκτάτε πρόσβαση και σε ένα σύγχρονο κόσμο προνομίων και τεχνολογικών εργαλείων για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. MyMΙΝΕΤΤΑ, για άμεση και εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες του συμβολαίου σας, εφαρμογή MΙΝΕΤΤΑ DRIVE που εξελίχθηκε σε συνεργασία και με τον Ιαβέρη με στόχο τη βελτίωση της οδηγικής σας συμπεριφοράς, ηλεκτρονική πύλη πληρωμών pay.minetta με δυνατότητα εξόφλησης ασφαλίστρων σε έως και 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις είναι μερικά μόνο από τα εργαλεία που έχετε στη διάθεσή σας.

Απολαύστε ξένοιαστα λοιπόν από σήμερα το …μέλλον της αυτοκίνησης με τα προγράμματα ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις