Η SKY express τιμά τη Θεσσαλονίκη – Πώς ονομάστηκε το νέο Airbus A320neo

Το όνομα “My Thessaloniki” επέλεξε η SKY express, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία για ένα από τα έξι νεοαποκτηθέντα υπερσύγχρονα αεροσκάφη της τύπου Airbus A320neo που συνθέτουν τον πλέον «πράσινο» και περιβαλλοντικά φιλικό στόλο στην Ελλάδα.

Η ονοματοδοσία πραγματοποιήθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή παρουσία του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνου Ζέρβα, της Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλας Πατουλίδου, του Γενικού Γραμματέα Μεταφορών Γιάννη Ξιφαρά, του CEO της Fraport Greece κ. Alexander Zinell, της Δ/ντριας του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κ. Μαρίας Αντωνίου, καθώς και εκπροσώπων φορέων της Θεσσαλονίκης και γενικά της Β. Ελλάδας.

Η εμπιστοσύνη της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη 

Η συμβολική κίνηση αποδεικνύει έμπρακτα τη στρατηγική σημασία που έχει για την SKY express η Θεσσαλονίκη και ευρύτερα η Μακεδονία. Παράλληλα, αποτελεί μια ανταπόδοση στη μεγάλη εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι κάτοικοι στην εταιρεία, από την πρώτη μέρα της παρουσίας της SKY express στην πόλη, καθώς της έχουν δώσει ένα πολύ ικανοποιητικό
μερίδιο αγοράς και υψηλή πληρότητα στις πτήσεις. Όπως τόνισε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής: “Στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουμε πάρει την απόφαση να στηρίξουμε ενεργά τον κλάδο των αερομεταφορών, που δοκιμάστηκε από την κρίση της πανδημίας αλλά έχει υγιείς επιχειρήσεις και είναι πάντα κρίσιμος για την οικονομία και για την κοινωνία μας.

Μας δίνει μεγάλη χαρά και δικαιώνει την πολιτική μας, να βλέπουμε μέσα σε ένα περιβάλλον υγιούς ανταγωνισμού, δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις, όπως η SKY express, παρά την κρίση, να επενδύουν, να μεγαλώνουν και να στηρίζουν έμπρακτα την ελληνική οικονομία και το επιβατικό κοινό”. Αντίστοιχα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ζέρβας συνεχάρη τον Επικεφαλής του Ομίλου IOGR Ιωάννη Γρύλο και την ομάδα του για τους εντυπωσιακούς δείκτες, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει η εταιρεία στην Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “είναι εξαιρετικά σημαντικό για την πόλη να πετάει στον κόσμο έχοντας το όνομα στα πλευρά ενός τόσο σύγχρονου αεροπλάνου” Η κ. Βούλα Πατουλίδου Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης ανέφερε στο χαιρετισμό της ότι “Το My Thesaloniki είναι ο,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί για την ενίσχυση του brand name της πόλης. Ευχαριστούμε την SKY express που δημιουργεί τη δυνατότητα να επικοινωνεί η πόλη μας με τον έξω κόσμο, όχι μόνο με το εσωτερικό, αλλά
και διεθνώς. Καλή αρχή, καλές πτήσεις.”

Διαβάστε περισσότερα στο emea.gr.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις