Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Syncbnb στηρίζει τις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας

Μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη Βόρεια Εύβοια στις αρχές του Αυγούστου, η τοπική οικονομία – η οποία βασίζεται κυρίως στον τουρισμό – χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση από ποτέ. Στο πλαίσιο αυτό, η Syncbnb αποφάσισε να προσφέρει 100 δωρεάν ετήσιες συνδρομές σε 100 επιχειρήσεις και ιδιοκτήτες καταλυμάτων στις πληγείσες περιοχές. Με τις συνδρομές αυτές, η εταιρεία επιτρέπει στους τοπικούς επιχειρηματίες του τουρισμού να αυξήσουν τις κρατήσεις τους, έχοντας παρουσία σε πολλαπλά κανάλια.

Σε ανακοίνωσή της, η Synbnb τονίζει ότι η κίνηση αυτή από μόνη της δεν λύνει το πρόβλημα της Βόρειας Εύβοιας, αλλά όπως χαρακτηριστικά λέει, “είναι ένα λιθαράκι προς την ανοικοδόμηση”. Όποιος λοιπόν έχει κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης σε μια από τις πληγείσες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας, μπορεί να μπει στο www.syncbnb.com/trial και να αναφέρει στο στο live chat της εφαρμογής ότι διάβασε αυτό το άρθρο. Στη συνέχεια, η ομάδα της εταιρείας θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Σημειώνεται ότι η προσφορά ισχύει για νέους αλλά και για υφιστάμενους λογαριασμούς στην Syncbnb και αφορά όλα τα καταλύματα της Βόρειας Εύβοιας βορείως της νοητής γραμμής που συνδέει το χωριό Δάφνη με το χωριό Πήλιο.  Για να ισχύσει η προσφορά, η εγγραφή στην πλατφόρμα πρέπει να γίνει μέχρι 31/12/2021 (άρα το μέγιστο όριο λήξης των δωρεάν ετήσιων συνδρομών θα είναι 31/12/2022).

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τους όρους της προσφοράς, εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις