Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Αυξημένα έσοδα κατά 52% για την Pobuca στο πρώτο εξάμηνο του 2021

Οι μεγάλες συμφωνίες που έκλεισε και υλοποίησε η Pobuca μέσα στο 2021 με leaders της ελληνικής και διεθνούς αγοράς, οδήγησαν τον τζίρο της στα 2,17 εκατ. ευρώ για το πρώτο εξάμηνο.

Οι συμφωνίες για την υλοποίηση μεγάλων έργων Customer Experience & Loyalty με market leaders της εγχώριας και διεθνούς αγοράς, οδήγησε την Pobuca σε οργανική ανάπτυξη, η οποία και αποτυπώθηκε σε αύξηση εσόδων κατά 52% για το πρώτο εξάμηνο του 2021, σε σχέση με το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Για το ίδιο διάστημα, ο ιδιοπαραγώμενος τζίρος (net revenue) της Pobuca παρουσίασε αύξηση 84% και αυτό οφείλεται στο ότι το μεγαλύτερο μέρος της αύξησης των πωλήσεων προήλθε από συνδρομές αδειών χρήσης της Pobuca Platform. Επίσης, το ARR (Annual Recurring Revenue) αντιπροσωπεύει το 60% του τζίρου της εταιρείας, με στόχο να φτάσει το 70% μέσα στην επόμενη 3ετία.

Η αύξηση των πωλήσεων συνδυάστηκε με παρουσίαση νέων λύσεων για την Pobuca Platform που βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη. Τα Pobuca Customer Voice & Pobuca Knowledge ανήκουν στην κατηγορία λύσεων «Άκουσε τον πελάτη σου» (Listen to your customer), όπου αναλύουν τι λένε οι πελάτες σε φυσική γλώσσα σε όλες τις διεπαφές τους με την επιχείρηση και εξάγουν χρήσιμες πληροφορίες για τα τμήματα μάρκετινγκ και εξυπηρέτησης πελατών.

Στους πρώτους έξι μήνες μιας ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς, η πλατφόρμα της Pobuca εγκαταστάθηκε σε κορυφαίες Ελληνικές επιχειρήσεις, ανάμεσα στις οποίες οι Coca Cola, Terna Energy, Εκπαιδευτήρια Δούκα, PeopleCert, Schneider Electric, Σφακιανάκης, Intersport και SuperLeague.

“Σε μια ιδιαίτερα απρόβλεπτη χρονιά, βλέπουμε με μεγάλη ικανοποίηση τα αποτελέσματα της εταιρείας να αποτυπώνουν την ολοένα αυξανόμενη εμπιστοσύνη στις λύσεις της πλατφόρμας της Pobuca.

Για μια ελληνική εταιρεία που εδραιώνεται στην κορυφή του Customer Experience σε παγκόσμιο επίπεδο, η ψήφος εμπιστοσύνης από την ελληνική αγορά, αποτελεί έναν ακόμη λόγο ικανοποίησης, δίνοντάς μας ένα περαιτέρω έναυσμα στην προσπάθειά μας για την παροχή λύσεων που θα ανταγωνίζονται σε όλα τα επίπεδα παγκόσμιους κολοσσούς”, δήλωσε ο κ. Ισίδωρος Σιδερίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Pobuca.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις