Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

WIND: Στην Ελλάδα από 17/04 τα νέα Samsung Galaxy – Ανοίγουν οι προπαραγγελίες

Οι πιο εξελιγμένες συσκευές της Samsung, τα νέα Galaxy S6 και S6 edge θα διατίθενται από τα καταστήματα WIND στις 17 Απριλίου, ενώ από αύριο Παρασκευή 20 Μαρτίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να κάνουν προπαραγγελίες από το www.wind.gr και τα καταστήματα της WIND.

Εκτός από τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν, οι νέες συσκευές υποστηρίζουν υπηρεσίες LTE/4G, προσφέροντας στους πελάτες WIND πολύ καλή εμπειρία κινητής ευρυζωνικότητας. Υπενθυμίζεται ότι οι πελάτες WIND απολαμβάνουν χωρίς περιορισμούς το νέο 4G δίκτυο της WIND καθώς μέχρι το τέλος Απριλίου η χρήση των υπηρεσιών data στο 4G είναι δωρεάν και απεριόριστη για όλους τους πελάτες της εταιρείας (συμβόλαιο, καρτοκινητή, mobile broadband).

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge σε όποιο χρώμα τους ταιριάζει, ανάμεσα στο λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire), χρυσό (Gold Platinum) και μπλε (Blue Topaz). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα τα νέα Galaxy S6 συνδυάζοντας τα με τα προγράμματα συμβολαίου WIND.

Τα καταστήματα της εταιρείας θα διαθέτουν επίσης μεγάλη γκάμα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για τη συγκεκριμένη συσκευή, δηλαδή θήκες, φιλμ προστασίας οθόνης και hands – free.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις