Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ο πρόεδρος του Aratos στο 15ο συνέδριο PRIP για την βελτιστοποίηση της αγοράς μέσω Blockchain

O Δρ. Νίκος Μπογονικολός, Έλληνας επιστήμονας και επιχειρηματίας, πρόεδρος του ομίλου Aratos, θα δώσει μια ομιλία με θέμα: "Επεξεργασία πληροφοριών για τη βελτίωση των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ με τη χρήση της τεχνολογίας Blockchain".

Το 15ο συνέδριο Pattern Recognition and Information Processing – PRIP2021, θα πραγματοποιηθεί online στις 21-24 Σεπτεμβρίου 2021. Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον εταίρο του έργου EaPConnect UIIP-NASB, μαζί με το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Λευκορωσίας και το Κρατικό Πανεπιστήμιο Πληροφορικής και Ράδιο-ηλεκτρονικής της Λευκορωσίας.

Το PRIP2021 θα τεθεί σε απευθείας σύνδεση! Οι συνεδρίες θα μεταδίδονται ζωντανά, επιτρέποντας τη συμμετοχή της ευρύτερης επιστημονικής κοινότητας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις ζωντανά κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο κανάλι του PRIP στο YouTube και σε μια ειδική ομάδα Telegram.

Μεταξύ των βασικών ομιλητών του 15ου Διεθνούς Συνεδρίου για την Αναγνώριση Προτύπων και την Επεξεργασία Πληροφοριών (PRIP2021), θα βρεθεί και ο Δρ. Νίκος Μπογονικολός, Έλληνας επιστήμονας και επιχειρηματίας, πρόεδρος του ομίλου Aratos, ο οποίος θα δώσει μια ομιλία με θέμα: “Επεξεργασία πληροφοριών για τη βελτίωση των επιχειρήσεων και του μάρκετινγκ με τη χρήση της τεχνολογίας Blockchain”.

Η Aratos Group, είναι μια από τις ευρωπαϊκές εταιρείες που παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας σε μεταγενέστερο στάδιο, η οποία συμβάλλει στην διαχείριση καταστροφών και την εσωτερική ασφάλεια, χάρη στις εφαρμογές διαστήματος και τις δορυφορικές υπηρεσίες που χρησιμοποιεί για να αναπτύξει διάφορες τεχνολογικές λύσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event, εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις