Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Μπαρ Μπεε Κιου στο Burger Fest με νέα συνταγή

Το Μπαρ Μπεε Κιου για ακόμα μια χρονιά θα βρίσκεται στη μεγαλύτερη γιορτή του Βurger, το καθιερωμένο Burger Fest, που, φέτος, διεξάγεται 1-3 και 8-10 Οκτωβρίου, στην Αγορά του ΟΑΚΑ. 

To αγαπημένο burger brand θα παρουσιάσει τα πιο αγαπημένα «μπιφτεκόψωμα» από το menu του, τα γνωστά σε όλους: ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, ΜΠΕΙΚΟΝΕΪΤΟΡ, ΓΕΝΝΑΙΟΣ!. Όμως μια έκπληξη θα περιμένει τους επισκέπτες του brand, το νέο μπιφτεκόψωμο «ΜΠΕΡΓΚΕΡΙΤΟΣ» με άρωμα Mεξικού, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Burger Fest. Ένας απολαυστικός συνδυασμός από  μπιφτέκι από 100% φρέσκο μοσχαρίσιο κιμά, λαχταριστό τσένταρ, πιπεριές χαλαπένιος, σος γουακαμόλε, πικάντικη μαγιονέζα και τραγανά ντορίτος. 

Με κύρια χαρακτηριστικά την αυθεντικότητα, την υπερβολή στην απόλαυση και την πρωτοτυπία, το Μπαρ Μπεε Κιου έχει δημιουργήσει ένα πιστό community, που το ακολουθεί σε κάθε του βήμα και μοιράζεται στα social media την αγάπη του για τα απίστευτα μεγάλα και πλούσια μπιφτεκόψωμα.

Η αγάπη και η πιστότητα του κοινού επιβεβαιώνεται από τα βραβεία που έχει λάβει το Μπαρ Μπεε Κιου, ωςBest in Burger” αλλά και στην κατηγορία “Social & Digital Presence” των Estia Awards 2020, αλλά και παλαιότερα, που είχε βρεθεί στην πρώτη θέση του 1ου Athens Burger Fest ως το καλύτερο Burger της Αθήνας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις