Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Personio αντλεί νέα χρηματοδότηση με αποτίμηση 6,3 δισ. δολάρια

Η Personio, η κορυφαία ευρωπαϊκή εταιρεία software ανθρώπινου δυναμικού για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ανακοίνωσε σήμερα μια νέα κατηγορία λογισμικού, το People Workflow Automation.  Του τελευταίου γύρου χρηματοδότησης ηγήθηκε η Greenoaks Capital Partners, με τη συμμετοχή της Altimeter Capital και της Alkeon.

Οι υφιστάμενοι επενδυτές της Personio Index Ventures, Accel, Meritech, Lightspeed, Northzone και Global Founders Capital συνέβαλαν επίσης εκ νέου, υπογραμμίζοντας τη δύναμη του οράματος της Personio και την ισχυρή αναπτυξιακή της πορεία. Στα χαρτοφυλάκια της περιλαμβάνονται άλλωστε πολλές εταιρείες λογισμικού, όπως οι UiPathHubspotStripe και Snowflake.

Με το νέο λογισμικό της Personio, οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις θα μπορούν να μετατρέπουν τις χειροκίνητες διαδικασίες που εκτελούνται διαδοχικά από ανθρώπους σε αυτόματες κατά τη ροή της εργασίας, καλύπτοντας πλήρως τον κάθε οργανισμό και όλες τις εφαρμογές του, για λιγότερες καθυστερήσεις και περισσότερη αξιοποίηση των ευκαιριών σε επίπεδο παραγωγής.  

Η Personio χάρη σε αυτό το όραμα είχε συγκεντρώσει μια χρηματοδότηση ύψους 270 εκατ. δολαρίων, η οποία έφτασε την αποτίμηση της εταιρείας στα 6,3 δισ. δολάρια συνολικά. Τα νέα κεφάλαια έρχονται να προστεθούν στα σημαντικά αποθέματα από τον τελευταίο γύρο χρηματοδότησης της Personio τον Ιανουάριο του 2021, ανεβάζοντας το συνολικό κεφάλαιο που συγκεντρώθηκε σε πάνω από 500 εκατ. δολάρια 

Η επένδυση επιτρέπει στην Personio να εξελίξει το προϊόν της ώστε να ηγηθεί της κατηγορίας People Workflow Automation και να συνεχίσει να εκτελεί τη μακροπρόθεσμα προσανατολισμένη στρατηγική της, επικεντρωμένη στις ανάγκες των πελατών της. Τα τρία παραπάνω κεφάλαια θα συνδυαστούν στρατηγικά για επενδύσεις σε κορυφαίες στην κατηγορία τους εταιρείες σε όλη τη δημόσια και ιδιωτική πορεία, μελλοντικά.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις