Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H JOKR έρχεται Ελλάδα και θέλει να κάνει στην “άκρη” τα σούπερ μάρκετ

Είχαμε γράψει πρόσφατα ότι η Ελλάδα θα είναι μια ιδιαίτερη αγορά για τις υπηρεσίες quick commerce ή instant delivery προϊόντων σούπερ μάρκετ εντός 15 λεπτών λόγω διαφόρων χαρακτηριστικών.

Βέβαια εφόσον οι νέες εταιρείες καταφέρουν να έχουν την ποικιλία προϊόντων που πρέπει, μικρή προμήθεια και παραδόσεις 24/7 εντός 15 λεπτών υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να γίνει το disrupt στην αγορά των σουπερ μάρκετ.

Μετά τις Delivery Hero (Instashop, ekioskys. efood-Σκλαβενίτης), delivery.gr (ΑΒ Βασιλόπουλος),  Box (Μασούτης – Κρητικός) και Pop Market έρχεται και η αμερικανική JOKR στην Ελληνική αγορά.

Τον περασμένο Ιούλιο η Startup σήκωσε 170 εκατ. δολάρια χρηματοδότηση Α’ γύρου απο τις GGV Capital, Balderton Capital και Tiger Global ενώ συμμετείχε και η HV Capital. H ομάδα της JOKR αποτελείται απο έμπειρα στελέχη προσερχόμενα απο την Foodpanda και την Delivery Hero με CEO τον Ralf Wenzel.

H εταιρεία δραστηριοποιείται Αμερική, Λατινική Αμερική και Ευρώπη αι πλέον και στην Ελλάδα όπου και αναζητά συνεργάτες παραδόσεων προϊόντων, καταστήματα πώλησης προϊόντων αλλά και ακίνητα για αποθήκες στην Αττική.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις